زنان صهیونیستی توسط صاحبکاران خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند\

زنان صهیونیستی توسط صاحبکاران خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند

  • کد خبر: 214748
  • چاپ
  • انتشار: 15 آبان 1397 - 15:17

در سرزمین‌های اشغالی 38 درصد از زنان صهیونیستی توسط صاحبکاران خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند.

به گزارش استناد؛ تصویب قانون یهودیت دولت اسرائیل بار دیگر به تبعیض نژادی و آپارتاید رسمیت داده و نقاب دروغین دموکراسی و حقوق بشر را از چهره متزلزل رژیم صهیونیستی برداشته است.

رژیم اسرائیل با تصویب این قانون عملا اعلام کرد که به هیچ یک از مبانی اساسی پذیرفته شده در عرف و منشورهای بین‌المللی پایبند نیست و قانون شهروندی و مساوات میان شهروندان و پذیرش حق تمامیت ارضی دیگران جز بهانه‌ای برای اعمال سیاست‌های تجاوزطلبانه این رژیم، ارزشی برای آنها ندارد. از همین رو بسیاری از تحلیلگران و نظریه پردازان مسایل سیاسی و اجتماعی، تصویب این قانون را اقدامی نشان دهنده استیصال تل‌آویو و رقابت با زمان بر سر نزدیک شدن موعد فروپاشی رژیم جعلی اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی می‌دانند.

 

از سوی دیگر نگاهی به درون رژیم صهیونیستی نیز نشان دهنده تناقض‌های ساختاری میان این جامعه 72 ملت بوده و رشد بالای پدیده‌های ناهنجار اجتماعی و اخلاقی نظیر فسادهای جنسی و اداری و اخلاقی آنها را بیش از پیش به سمت اضمحلال پیش می‌برد. آنچه در این مقاله بررسی می‌شود، اختلال‌های رفتاری و انحطاط اخلاقی صهیونیست‌ها در عرصه‌های مختلف است.

فساد جنسی در سرزمین‌ اشغالی

همانطور که در بخش اول این مقاله مطرح شد، جامعه صهیونیستی یکی از بی‌بند و بارترین جوامع دنیا به شمار می‌رود، این موضوع علاوه بر همجنس‌بازی در دیگر روابط نامشروع نظیر فساد اخلاقی و جنسی نیز قابل مشاهده است.

بر اساس پژوهشی که دکتر آبیجل مور از دانشکده « تل حی» انجام داد، بالغ بر 79 درصد از زنان مجرد سرزمین‌ اشغالی در محل کار خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. این رقم در میان زنان متاهل حدود 15 درصد است. این در حالی که تنها 3 درصد از زنانی که مورد آزار جنسی قرار گرفته‌اند، شکایت‌های خود را به صورت رسمی مطرح می‌کنند.

این گزارش با اشاره به اوضاع وخیم شرایط اجتماعی در سرزمین‌های اشغالی می‌نویسد که 38 درصد از زنان صهیونیستی توسط صاحبکاران خود مورد تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. این در حالی است که 30 درصد از زنان متاهل نیز مخالفتی با این اقدامات از خود نشان نمی‌دهند.

بر اساس یک نظرسنجی که در سرزمین‌های اشغالی صورت گرفت، سن تماس جنسی جوانان صهیونیست بسیار پایین آمده و اکثر آنها بین 15 تا 17 سالگی اتفاق می‌افتد.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که یک چهارم جوانان در سرزمین‌های اشغالی روابط جنسی نامشروع را آزمایش می‌کنند، 13 درصد از این جوانان با شدت بالا به این روابط ادامه می‌دهند. 37 درصد از آنها نیز در سطوح متوسط به دنبال این روابط بر می‌آیند و 8 درصد نیز تنها برای یک بار به این روابط آلوده می‌شوند.

امنون روبنشتاین، وزیر سابق گردشگری، جامعه اسرائیل را یکی از بی بند و بارترین جوامع جهان دانست. وی از خیابان "دزنگوف" (یکی از بزرگ ترین خیابانهای تل آویو) به عنوان "خیابان آشغال" نام برد؛ زیرا در آن فیلم های مستهجن و مواد مخدر عرضه می‌شود.

بی‌بی‌سی در گزارشی با اشاره به فساد جنسی در سرزمین‌های اشغالی می نویسد: روسپی‌گری در سرزمین‌های اشغالی امری «قانونی» است. گرچه گفته می‌شود خانه‌های فساد در این رژیم غیر قانونی هستند، اما حدود 280 خانه فساد در تل‌آویو مشغول به فعالیت هستند که همین امر اسراییل را به یکی از 10 مکان دارنده بیشترین تعداد خانه فساد تبدیل کرده است. روزنامه انگلیسی (the Sun  ) نیز در سال 2010 تل‌آویو را با 250 خانه فساد، مرکز فساد دنیا نامید.  

در سال 1997 کمیته منع تبعیض علیه زنان سازمان ملل طی گزارشی فاش کرده بود که بازار رو به رشدی برای محصولات پورنوگرافی کودکان در اسرائیل به وجود آمده است. این محصولات آزادانه وارد اسرائیل شده و به خورد تقاضای روزافزون جامعه اسرائیلی داده می شود.

به گزارش مطبوعات در سال 2008 حدود 10 هزار دختر اسرائیلی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته اند که بخش اعظم آنها توسط یکی از افراد فامیل مورد تجاوز قرار گرفته است. در حدود یک پنجم موارد تجاوز توسط بیش از یک نفر بوده است.

روزنامه هاآرتص در سال 2009 گزارش می دهد که بیش از 30 درصد از نوجوانان دختر اسرائیلی تجربیات غیراخلاقی داشته و مرتکب فساد شده اند و بیش از یک سوم دختران دانش آموز سال آخر دبیرستان و نیمی از پسران روابط جنسی نامشروع داشته‌اند.

به اذعان اتحادیه مراکز جرایم تجاوز در اسرائیل در سال 2010، از هر سه زن اسرائیلی، یک نفر مورد تجاوز یا آزار و اذیت جنسی قرار گرفته است. در نیمه اول سال 2010 آمار شکایت در مورد تجاوز جنسی 13 درصد افزایش یافته است. این در حالی است که 61 درصد از مردان اسرائیلی رابطه جنسی با زور و تهدید را تجاوز تلقی نمی کنند.

قاچاق زنان و برده داری مدرن جنسی در سرزمین‌های اشغالی

قاچاق انسان موضوع جدید جامعه بشری نیست و از گذشته های دور وجود داشته است، ولی قاچاق انسان در گذشته با نام برده و کارگر انجام می شده و امروز به عنوان ابزاری برای ارضای نامشروع شهوات جنسی انجام می شود. دامنه این گونه قاچاق در بسیاری از کشورهای جهان که ثبات فرهنگی ـ اجتماعی و اعتقادات راستین مذهبی ندارند، گسترش یافته است که از جمله آنان رژیم صهیونیستی است. این رژیم به لحاظ رشد روند قاچاق زنان فاحشه، وضعی نابسامان را پیش رو داشته و در شرایط بحرانی قرار دارد.

زن‌ها در سرزمین‌های اشغالی به ابزاری پرسود برای تجارت و صنعت گردشگری رژیم صهیونیستی تبدیل شده‌اند. براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی سازمان ملل، سرزمین‌های اشغالی، یکی از اصلی‌ترین و بزرگترین مراکز قاچاق انسان و بردگی جنسی زنان است. صهیونیست‌ها در قاچاق زنان جویای کار به اسرائیل رکورد دار هستند و سالانه تا 5 هزار زن در دام آگهی‌های استخدام و کار صهیونیست‌ها افتاده و قربانی تجارت فحشاء می‌شوند. فاحشگی در سرزمین‌های اشغالی مورد حمایت قانون است.

روزنامه جروزالیم پست در گزارشی نوشته است که این مسئله به یک معضل جدی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده و در ظاهر، نگرانی دولت و برخی سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی را در پی داشته است.

طبق گزارش «بی بی سی» سازمان ملل در ششم نوامبر 2006، اسرائیل را به عنوان یکی از مقصدهای اصلی قاچاق زن در دنیا معرفی کرده و خطرات ناشی از این سوداگری پلید را به مقامات رژیم صهیونیستی گوشزد نموده است. بر اساس گزارش مذکور در دهه 90 و پس از سال 2000 بیش از سه هزار زن، در هر سال، با وعده های پوچ و دروغینی نظیر اشتغال، درآمد بالا و امکانات رفاهی و... به سمت سرزمینهای اشغالی کشانده شده و پس از ورود به اسرائیل، که آن هم به صورت غیرمجاز است، به فاحشه خانه ها و مراکز فساد، سپرده می شوند.

برخی از زنان فریب خورده توسط باندهای قاچاق انسان، نحوه ورود خود را به سرزمینهای اشغالی بسیار ساده دانسته و عنوان می کنند: «ما بدون داشتن ویزا از طریق مرزهای جنوبی، وارد اسرائیل شدیم، در حالی که کسانی که ما را به سمت اسرائیل هدایت کردند، خود در مصر از ما جدا شدند و راه را به ما نشان دادند». آنها در مورد واکنش مأموران نظامی مستقر در پایگاههای مرزی می گویند: «آنها (مأموران نظامی) نیز پس از بازجویی و شناسایی ما، با عنوان اعضای جدید یا فریب خوردگان جدید ما را مخاطب قرار داده و پس از تجاوز جنسی به ما، رهایمان کرده و فرد دیگری که عضو همان باند قاچاق انسان در اسرائیل بود، در فاصله‌ای دورتر از پستهای بازرسی مرزی منتظر ما بوده و ما را همراه خود برد و به روسپی‌خانه ای در تل‌آویو تحویل داد.»

به گزارش سازمان مبارزه با قاچاق انسان، تعداد صهیونیست‌هایی که به خانه‌های فساد می‌روند ماهانه به یک میلیون نفر می‌رسد. میزان تقاضای فساد آنقدر در سرزمین‌های اشغالی بویژه تل‌آویو افزایش یافته است که قاچاقچیان رو به دخترها و زنان صهیونیست آورده‌اند تا بتوانند خانه‌های فساد را پر کنند.

ده‌ها هزار زن هم اکنون در سرزمین‌های اشغالی قربانی بردگی جنسی صهیونیست‌ها هستند. پاسپورت این زنان به محض ورود گرفته شده و دیگر اجازه بازگشت به کشورشان را ندارند.

عمده این زنان و دختران از کشورهای مختلف به خصوص از اروپای شرقی وارد بازار جهانی تجارت فحشا می‌شوند. بخش زیادی از افراد علی رغم میل خود و از طریق دزدیده شدن، تهدید و شکنجه وارد این بازار می‌شوند. در میان بازارهای خرید زنان اروپای شرقی، بازار اسرائیل از سیری ناپذیرترین بازارهاست.

برده‌های جنسی در تل آویو در شرایط بسیار اسفناکی همچون زندانیان نگه داشته شده و روزانه به دفعات متعدد برای حضور در کنار مردان اسرائیلی از اتاق خود اجازه خروج می‌یابند. فقط در تل‌آویو بیش از 20 هزار برده جنسی زن وجود دارند که به فحشا واداشته می شوند. سالانه تا 15 هزار زن و دختر به اسرائیل قاچاق می‌شوند. برده داری جنسی در سرزمین‌های اشغالی با اطلاع و حمایت پلیس اسرائیل انجام می گیرد. زیرا مکان‌های مشخصی برای عرضه و فروش این زنان در سرتاسر اسرائیل وجود دارد که برای پلیس کاملا شناخته شده است.

روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی اعلام کرده است که زنان و دختران اسرائیلی با دادن آگهی در روزنامه ها، مجلات تلوزیون های خصوصی و شبکه های اجتماعی اینترنتی اقدام به خودفرشی می کنند! این روزنامه خودفروشی زنان و دختران اسرائیلی در سرزمین های اشغالی و بعضی کشورهای اروپایی و آسیایی را نتیجه بحران اقتصادی و بیکاری در داخل اسرائیل می داند.

تجاوز و بی‌اخلاقی در ارتش صهیونیستی

انحرافات اخلاقی و خشونت‌های جنسی در ارتش رژیم صهیونیستی از وخامت بیشتری برخوردار است. در همین رابطه اخیراً روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که بیش از 80 درصد از کارکنان و نظامیان زن ارتش  اسرائیل در معرض تعرض و تجاوز جنسی قرار می‌گیرند. بر اساس بیانیه مذکور این موضوع تنها منحصر به ارتش نیست و در پلیس نیز افزایش ملموس انحرافات اخلاقی مشاهده می شود.

 بر اساس این گزارش تجاوز به عنف در موسسات نظامی حدود 40 درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده و هزاران نفر از کارمندان زن اسرائیلی بعد از پایان خدمت نظامی خود به علت تجاوزهای جنسی که به آنها وارد شده، به سمت تن فروشی می‌روند.
 

«زنا، همجنس بازی و تجاوز جنسی» به کرات در میان افسران ارتش رژیم صهیونیستی اتفاق می افتد. این پدیده به قدری شایع شده که تنها در یک مورد آن، یک افسر ارتش اسرائیل به نام ایال ناحوم در مدت 5 سال 4 هزار دختر اسرائیلی را مورد تجاوز جنسی قرار داده است. برخی از این دختران 14 تا 16 سال سن داشته‌اند که بر اساس استانداردهای بین المللی کودک محسوب می‌شوند.

یک مورد دیگر از این دست «عاطف زاهر» افسر بلندپایه ارتش رژیم صهیونیستی بود که اقدامات او در سال 2011 در رسانه ها مطرح شد. این افسر ارتش اسرائیل نیز به ده‌ ها دختر جوانی که دوره خدمت نظامی اجباری سه ساله خود را در واحد او گذرانده بوده اند تجاوز کرده است.

او در فاصله سال ‌های 2007  تا 2011 از سربازان دختر زیر دست خود سوء استفاده جنسی کرده است و در عوض به آنان قول نمرات عالی ترخیص داده است تا با توجه به این نمرات بتوانند موقعیت‌های شغلی بهتری بیابند.

شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی عنوان کرد که حدود 10 هزار افسر زن رژیم اسرائیل در زمان خدمت در ارتش در زمینه مفاسد اخلاقی کار کرده اند. همچنین آمار دیگری مربوط به یکی از مراکز آمار اسرائیلی نشان می‌دهد که 81 درصد از افسران زن ارتش اسرائیل در معرض تجاوزها وخشونت های جنسی در واحدهای نظامی قرار گرفته‌اند. این آمار را اخیرا شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی منتشر کرد.

عوامل موثر بر فساد جنسی جامعه صهیونیستی

گرچه قوانین تلمودی و نگاه نژاد پرستانه تحقیرآمیز یهودیت انحرافی سهم گسترده‌ای در بروز انحرافات اخلاقی و غلیان شهوت در سرزمین‌های اشغالی دارد، اما عوامل دیگری نیز وجود دارد که سرزمین‌های اشغالی را به بهشتی برای صنعت فحشا تبدیل کرده است.   

الف: مهاجر محوری: 

یکی از مهمترین عوامل موثر بر روند شکل گیری و رواج فساد جنسی در جامعه اسرائیل را می‌توان در مهاجر محور بودن این جامعه، جست وجو کرد. جامعه اسرائیل از نظر اخلاقی جامعه ای منحرف محسوب می شود و دلیل این مسئله نیز در مهاجر محور بودن آن است. ورود افراد از جوامع مختلف به اسرائیل، نوعی نسبی گرایی اخلاقی و نبود معیارهای اخلاقی مورد اتفاق را در جامعه صهیونیستی ایجاد کرده است.

ب ـ فساد اخلاقی مقامات اسرائیل:

بعد دیگر فساد اخلاقی در اسرائیل، روابط نامشروع کارکنان، مقامات دولتی و رهبران سیاسی اسرائیل است.

در زمینه فساد اخلاقی و روابط نامشروع کارمندان و مقامات دولتی رژیم صهیونیستی می توان به دهها نمونه در این زمینه، اشاره کرد. پرونده رسوایی های اخلاقی رژیم صهیونیستی شامل شخصیت های مطرحی است که به تعدادی از آن ها اشاره می کنیم:‌

-موشه کتساف رئیس اسبق رژیم صهیونیستی جنجالی‌ترین پرونده در زمینه فساد اخلاقی مقامات بلندپایه رژیم صهونیستی را به خود اختصاص داده است. وی در نتیجه این رسوایی اخلاقی و تجاوز جنسی به چندین تن از زنان کارمند خود از سمت خود کناره‌گیری کرد.

- اسحاق مردخای وزیر دفاع کابینه نتانیاهو و وزیر حمل و نقل در کابینه باراک و تنها فرماندهی که سه منطقه داخلی اسرائیل را فرماندهی کرده بود، در سال 2001 به جرم فساد اخلاقی و آزار و اذیت جنسی یکی از کارمندان زن دفتر خود، در دادگاه بخش بیت المقدس محکوم شد.

- صالح طریف اولین وزیر عرب در کابینه رژیم صهیونیستی و نماینده دروزی حزب کارگر نیز همزمان با محکومیت به رشوه خواری، به جرم داشتن رابطه نامشروع با یک زن محاکمه شد.

- حاییم رامون وزیر پیشین دادگستری در کابینه اولمرت و از چهره های بارزحزب کادیما نیز از جمله مقامات رژیم صهیونیستی است که به اتهام آزار جنسی یکی از کارمندان زن در دفتر خود، از سمت خود مجبور به استعفا شد.

- روزنامه "یدیعوت آحارونوت" نیز در گزارشی که در ژوئیه 2017 منتشر کرد، از بازداشت 30روزه "العاد کوهین" فرمانده گردان "کاراکال" خبر داد. ماجرا از آنجا آغاز شد که وی به سوء استفاده از پست خود در برقراری روابط جنسی مشکوک بود و علاوه بر او بسیاری از افسران نیز به‌دلیل چنین روابطی بازداشت شدند.

- روزنامه یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت که در سال 2016میلادی 30 کیفرخواست علیه افسران اسرائیلی در ارتباط با تجاوزات جنسی تهیه شد که در آن 227 سرباز و افسر به ‌اتهام برقراری این نوع روابط در طول 9 سال اخیر با کسانی که با آنان کار می‌کردند، محکوم شدند.

ج: دسیسه‌های صهیونیستی برای منحرف کردن جوامع جهان

صهیونیستها اکثر مکانهای خوشگذرانی، کاباره ها، قمارخانه ها و مراکز فحشا را در جهان اداره می‌کنند. این کار برای رسیدن به اهداف متعددی صورت می‌گیرد که به برخی از آنها اشاره می‌شود:

1 ـ فاسد کردن بیشترین تعداد ممکن از غیریهودیان و دور کردن آنها از فعالیتهای سیاسی، اجتماعی و اقتصادی.

2 ـ شکار مشتریان مراکز جنسی از ملیت‌های مختلف در راستای اهداف اطلاعاتی و جاسوسی.

3 ـ ارتقاء اشخاص سست و بی‌بنیان در هرم قدرت کشورها و  تصدی مسئولیتهای بالا از جمله وزارتخانه ها از سوی آنها.

4 ـ تبدیل غیریهودیان به گله های حیوانی بنده شهوات که سیطره و تسلط بر آنها سهل و آسان باشد.

5- استفاده از درآمدهای نجومی ابتذال جنسی در راستای اهداف پروژه صهیونیسم.

پروتکل‌های صهیونیسم هستی همه اقوام غیریهود را بازیچه خود قرار داده و یهودیان را ترغیب و تشویق کرده تا غیریهودیان را به تباهی و نابودی بکشانند. در پروتکل دهم جنبش صهیونیسم آمده است: ما حیات خانواده‌ها را در بین ملت‌ها از بین می‌بریم و اهمیت تربیتی و اخلاقی آن را نابود می‌سازیم.

دسیسه‌های غیر اخلاقی صهیونیسم اما بیش از همه دامن جامعه اسرائیل را گرفته است. این را می توان از آمار و اطلاعات محافل بین‌المللی در خصوص اوضاع نابسامان اخلاقی در سرزمین‌های اشغالی متوجه شد.

د: درآمد مالی برای رژیم صهیونیستی:

روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت در گزارش با عنوان "تجارت پررونق جنسی" اسراییل اذعان می‌کند قاچاق انسان در اسراییل بیش از ده‌ها میلیون دلار سود برای این رژیم به همراه دارد. بنابر این گزارش، سالانه هزاران زن به سرزمین‌های اشغالی قاچاق شده و در صنعت روسپی‌گری رژیم صهیونیستی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

زنان مهاجر منتقل شده به اسرائیل بین 8 تا 10 هزار دلار به فروش می‌رسند. تجارت فحشا در سرزمین‌های اشغالی حتی از قاچاق مواد مخدر و قاچاق سلاح نیز پر سودتر بوده است.

نتیجه‌گیری پایانی

اخیرا قانونی در اسرائیل به تصویب رسیده که به روسپی‌گری رسمیت می‌بخشد. پدیده ای که روز به روز بیشتر گسترش می‌یابد. آمارهای جدید رژیم صهیونیستی در خصوص انحرافات جنسی مکتوم نگاه داشته می شود، اما بر اساس آمار سال1986 میلادی، 45 درصد دختران اسرائیلی 21 سال به بالا در حالی ازدواج می‌کنند که احتمال می‌دهند بچه دارند.

درصد سقط جنین در سرزمین‌های اشغالی در مقایسه با سایر کشورهای جهان بسیار بالاست. بیمارستانهای دولتی اسرائیل سالانه هفتاد هزار مورد سقط جنین را ثبت می کنند، اما آمار واقعی سقط جنین بسیار بیشتر از این حرف‌ها است.

اینها تنها بخش‌هایی از افکار بیمار در سرزمین های اشغالی است که در نتیجه فروپاشی اخلاقی جامعه صهیونیستی و گسترش روز افزون تجاوز جنسی و بیماری‌های روانی و نوع نگاه خاص صهیونیست‌ها به زنان و دختران در سرزمین‌های اشغالی موج می‌زند.

تمامی این معضلات اجتماعی در جامعه ناهمگون رژیم صهیونیستی بعلاوه دشمنی کشورهای اسلامی پیرامونی سرزمین‌های اشغالی با نژاد پرستی و تجاوزهای آنها و چهره کریه جهانی تل‌آویو در پی جنایت‌های جنگی و ضد انسانی علیه فلسطینی‌ها، افق موجودیت این رژیم را در دایره‌ای تنگ قرار داده و تحلیلگران و حتی استراتژیست‌های اسرائیلی امید چندانی به بقای طولانی مدت رژیم صهیونیستی ندارند.

منبع: تسنیم


telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار