جهانبخش عشوری گفت:علاوه بر طبیعت بکر دامنه ای با پوشش درختچه ها و مناطق کوهستانی برفگیر ، وجود آبشار طبیعی بولا، شیرین رود ، جنگل راشستان با درختان تنومند و برج هزار ساله ' رسکت ' ، فرصت های بی نظیری برای رونق گردشگری در این منطقه است.
عشوری افزود: کشاورزان این بخش سال گذشته به منظور ارتقای سطح علمی و عملی در فعالیت های خود با اصول و تکنیک های نوین کشت زعفران در مزارع آشنا شدند.
زعفران گیاهی با نیاز آبی پایین است که بخش دو دانگه ساری شرائط و بستر مناسب برای کشت آن را دارد.
** افزایش کشت گل محمدی تا 500 هکتار
بخشدار دودانگه شغل اصلی مردم این بخش را کشاورزی دانست و گفت : استفاده از زمین های شیب دار برای کشت گیاهان دارویی و سیاه ریشه مورد توجه قرار گرفته است و در 2 سال اخیر کشت گل محمدی برای گلاب گیری از 50 هکتار به 120 هکتار افزایش یافته است .
وی ادامه داد: 380 هکتار زمین دیگر هم برای کشت گیاهان دارویی در این منطقه شناسایی شد که کشت گل محمدی در این زمین ها در دستور کار قرار گرفته است.
عشوری با بیان اینکه همسو با ایجاد اشتغال خرد در روستاها طرح کشت گل محمدی مورد توجه جدی کشاورزان منطقه قرار گرفته است، گفت: این طرح با پرداخت 10میلیارد ریال اعتبار سرمایه گذاری دولتی از سه سال پیش آغاز شده است و در کنار کاشت گل محمدی در مزارع ، 2 کارگاه گلابگیری هم در بخش دو دانگه راه اندازی شد.
وی از وجود یک سرمایه گذار برای ساخت کارخانه اسانس گلاب گل محمدی در این بخش خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن طرح توسعه کشت گل محمدی ، این کارخانه هم ساخته می شود که برای 50 نفر نیز ایجاد اشتغال می شود.
عشوری به وجود سه هزار هکتار زمین های شیب دار در بخش دو دانگه اشاره کرد و گفت: کشت درختان سیاه ریشه سیب و گلابی نیز از طرح های مهم کشاورزی این بخش است.
بخشدار دو دانگه دامپروری را از ظرفیت های مهم این بخش عنوان کرد و افزود : وجود مراتع و زمین های مساعد برای کشت انواع علوفه زمینه را برای توسعه دامپروری در این بخش به وجود آورده است.
بخشدار دو دانگه به حمایت های دولت در کشت دانه روغنی کلزا و استقبال کشاورزان این بخش اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته 540 هکتار از زمین های این بخش زیر کشت کلزا رفته و امسال نیز این سطح به 700هکتار افزایش می یابد.
بخشدار دو دانگه ساری با بیان اینکه اکنون کشاورزی در منطقه با حمایت همه جانبه دولت توجیه اقتصادی پیدا کرده است، گفت: به همین دلیل بر خلاف سال های گذشته فروش زمین کشاورزی زراعی و باغی با تغییر کاربری به خوش نشینان به صفر رسیده است.
عشوری افزود: در یک دهه اخیر بسیاری از اهالی روستا زمین های کشاورزی و باغی خود را به خوش نشینان فروخته اند و اکنون 20 درصد از جمعیت منطقه را در فصل تابستان غیر بومی تشکیل می دهند.