در جلسه شورای برنامه ریزی با اشاره به اینکه حدود دو میلیون نفر از جمعیت ۳.۲ میلیون نفری استان تحت پوشش بیمه هستند افزود: شمار بیمه شدگان اصلی و فرعی استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر هستند و رتبه هشتم را از نظر بیمه شدگان در اختیار داریم.
وی با اشاره به رشد بیمه شدگان در استان و پیشی گرفتن مصارف از منابع گفت: امروز شاهد هستیم که نسبت مستمری بگیری در استان ۵ به یک رسیده است و در استان ۱۳۲ هزار نفر بازنشسته، بازمانده و از کارافتاده وجود دارند.
محمودی گفت: ماهانه بیش از ۲۵۲ میلیارد تومان صرف مستمری بازنشستگان و مستمری بگیری و افراد بیکار در استان می شود و هر ساله شاهد رشد این روند هستیم.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران با اشاره به رشد هفت درصدی مستمری بگیری در استان گفت: این درحالی که میزان بیمه شدگان رشد منفی یا یک درصدی داشته است و نیاز است تا مسئولان نگاه ویژه ای به تامین اجتماعی داشته باشند.
وی یادآور شد: مازندران از نظر کارگاهها با ۱۰۳ هزار واحد رتبه چهارم کشور را دارااست و ۶۰ درصد مربوط به کارگاههای صنفی است.
وی اظهار داشت: ضریب وابستگی ۴.۸ است و نشان می دهد که میزان بازنشستگان بیش از بیمه شدگان در استان رشد دارند و تعداد بیمه شدگان اجباری در استان رشد منفی داشته است.
وی به لیست ۲۱۴ نفره از کارفرمایانی که در قابل دریافت تسهیلات متعهد به ایجاد اشتغال شده اند اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۲۸ هزار نفر کارگر داشتند که پس از دریافت تسهیلات شاهد کاهش حدود ۴۰۰ نفر از کارگران بیمه شده اجباری بودیم.
مدیرکل تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: در حال حاضر حدود ۱۱ هزار از مستمری بیکاری استفاده می کنند و امسال چهار هزار و ۵۸۴ نفر بیکار و از مستمری بهره مند و سال قبل ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر بیکار شدند.
کد خبر