مجتبی اکبری با اعلام استقرار بیش از هزار نجاتگر و ناجی غریق در 376 نقطه پرخطر ساحل مازندران، اظهار داشت: تیمهای امداد و نجات ساحلی جمعیت هلال احمر مازندران و ناجیان غریق مستقر در سواحل استان از آغاز طرح کاهش غریق در خرداد 97 تا کنون موفق شدند سه هزار و 800 غریق را نجات دهند.
وی افزود: در این مدت نجاتگران هلال احمر 176 مصدوم حوادث دریایی را به مراکز درمانی انتقال دادند و بیش از هفت هزار و 800 نفر با مراجعه به پایگاهها و پستهای امداد و نجات ساحلی هلال احمر مازندران از خدمات امدادی سرپایی برخوردار شدند.
مدیرعامل هلال احمر مازندران گفت: عملیات اجرایی طرح امداد و نجات ساحلی در ایام تابستان با مدیریت جمعیت هلال احمر استان در قالب کمیته کاهش غریق و تلفات انسانی در 400 کیلومتر نوار ساحلی مازندران که از خرداد ماه سال جاری آغاز شد تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.
اکبری افزود: جمعیت هلال احمر مازندران امسال مانند سال گذشته با تمام توان عملیاتی و امدادی در اجرای این طرح حضوری فعال و محوری دارد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: برای اجرای عملیات امداد و نجات ساحلی بیش از هزار ناجی غریق و نجاتگر جمعیت هلال احمر با بهکارگیری 52 دستگاه آمبولانس و خودروی پشتیبانی، 57 دستگاه موتورسیکلت، 13 فروند قایق نجات، 14 دستگاه جتاسکی و 10 فروند شناور دریایی مشارکت دارند.
اکبری به همه مسافران و گردشگران ساحلی توصیه کرد: هشدارهای نجاتگران هلال احمر و ناجیان غریق مستقر در ساحل را جدی بگیرند و از شنا در نقاط پرخطر اجتناب کنند.