مجید عرب فیروزجایی با اشاره به اینکه این جشنواره برای اولین بار در بندپی غربی برگزار می شود، افزود:«منطقه بندپی دارای ظرفیتهای متعددی در حوزههای غذاهای بومی محلی، گردشگری و صنایع دستی است، لذا بر آن شدیم جهت معرفی این ظرفیتها، نخستین جشنواره را با هدف معرفی آداب و سنن کهن مازندران به ویژه بندپی به عنوان یکی از بخشهای مهم و ریشهدار بابل به نمایش بگذاریم و در کنار آن دیگر ظرفیتهای منطقه نظیر صنایع دستی را نیز در معرض دید علاقهمندان قرار دهیم.»
وی برپایی بازار را از بخش های مهم جشنواره ذکر کرد و اظهار داشت:«حدود ۴۰ غرفه دار منطقه از سوم تا ششم فروردین در جشنواره «آشّه» شرکت خواهند داشت.»
دبیر جشنواره «آشّه» در مورد انتخاب روستای شیاده به عنوان میزبان جشنواره یادآور شد؛ روستای تاریخی و گردشگری شیاده هر ساله به خصوص ایام عید و تابستان، میزبان گردشگران و مسافرین زیادی است، به همین دلیل سعی کردیم، جشنواره را در این روستا برگزار کنیم.»
وی برپایی برنامه های متعدد از جمله برنامه های فرهنگی، نمایش و اجرای موسیقی سنتی را دیگر بخش های جشنواره برشمرد.
عرب فیروزجایی ادامه داد:«جلسات متعددی به ریاست میرقاسم پور، بخشدار منطقه بندپی غربی، شهردار و متولیان فرهنگی بخش و اصحاب فرهنگ و هنر برگزار کردیم تا با برنامهریزیهای مطلوب، بتوانیم این جشنواره را با شکوه پیش ببریم و به اهداف مدنظرمان برسیم.»
وی گفت:«از هم استانیها، همشهریان و مسافرانی که به این خطه سفر میکنند، می خواهیم با حضور در اولین جشنواره «آشٌه» با نقاط قوت منطقه آشنا شوند و از بازار آن که دارای تنوع زیادی است، بازدید کنند.»
دبیر اولین جشنواره بومی محلی «آشّه» در پایان از همکاری معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان بابل، شهردار بابل، بخشداری و شهرداری خشرودپی و دیگر دستگاهها و حامیان مالی جشنواره که در برگزاری این رویداد فرهنگی همکاری فروانی دارند، قدردانی کرد.
استقبال تولیدکنندگان بومی از جشنواره«آشّه» مشوق ما شد
بخشدار بندپی غربی نیز در این باره گفت:«هدف ما از برگزاری این رویداد مهم فرهنگی، در وهله اول شناساندن ظرفیتهای بومی، رسوم و پیشینه سنت قدیمی و به جا مانده از گذشتگان منطقه است که علیرغم ریشه و سبقه دیرینه، ظرفیتهای موجود بندپی متاسفانه این شایستگی ها آن طور که باید، شناسانده نشده است.»
سیدجوادمیرقاسم پور با ابراز رضایت از حضور تولیدکنندگان بومی محصولات غذایی و صنایع دستی در این جشنواره افزود:«استقبال غرفه داران که اکثراً از تولیدکنندگان و صاحبان صنایع دستی بومی هستند، یکی از علل مهم جدیت ما در برگزاری جشنواره«آشّه» بود که امیدواریم این جشنواره در سالهای آینده در سطح گستردهتری به محوریت منطقه برگزار و جاذبههای کمنظیر آن به درستی معرفی شود.»