به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت امروز در نشست دورهمی معاون آموزشی وزارت بهداشت که با همکاری معاونت آموزشی، با حضور اعضای هیات علمی با حضور هیات علمی دانشگاه مازندران همراه بود، اظهار کرد: دانشگاه مازندران یکی از بهترین و معتبرترین دانشگاههای علوم پزشکی در حوزه آموزش است.
وی آموزش را مهمترین رکن دانشگاه دانست و افزود: دانشگاه با آموزش دانشگاه میماند، مهمترین رکن آموزش هم استاد است، حضور اساتید باعث شده پزشکی کشور ما در دنیا و منطقه سرآمد باشد، وظیفه ما حفظ و تکریم اساتید این سرمایههای جبرانناپذیر کشور است.
دکتر باقری فرد با بیان اینکه استاد ناراضی نمیتواند دانشجوی راضی تربیت کند، یادآور شد: متاسفانه امور رفاهی اعصای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تاکنون هیچ کاری صورت نگرفته است، یک کارت متحدالشکل وزارتخانه نداریم براین اساس یک کارت تعبیه شده که چندمنظوره است که امیدواریم اعتبارات آن روز به روز اضافه شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه درخصوص امور رفاهی دیگر نباید اعلام بلکه باید اقدام کرد، گفت: بحث تسهیلات فرزندان اعضای هیات علمی و کارمندان توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی رد شد اما در حال حاضر قانونی داریم که این میسر شد.
این مسئول همچنین با بیان اینکه ماندگاری اعضای هیات علمی برای ما بسیار مهم است، عنوان کرد: در طی سالهای گذشته شاهد خروج اعضای هیات علمی بودیم که علتش گذاشتن سقف دریافتیها بوده است که خوشبختانه اخیرا سقف برداشته شد و درآمد اختصاصی بیمارستانها نیز افزایش پیدا کرد.
وی با اعلام اینکه اولویت عمده اعتبارات وزارت بهداشت باید اولویت آموزشی باشد، از اعطای مجوز دانشکده طب سنتی به مازندران، رزیدنتی پوست و سه رشته فلوشیپ و برنامه برای صدور مجوز دانشکده توانبخشی خبر داد و گفت: مهمترین هدف آموزش ایجاد انگیزه است.
دکتر باقری فرد با بیان اینکه الان پلکان تغییر کرده مالیات از ۳۰درصد به ۱۰درصد رسیده که مشوقی برای اعضای هیاتهای علمی است، تصریح کرد: بدون تعارف یکی از مهمترین انگیزهها نظام پرداخت است، از امسال کار جراحی در دولتی و خصوصی یکی شده است، ویزیت دولتی و خصوصی تقریبا یکی شده است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: سقف ۲۰درصد پارت تایم نیز وجود دارد که درخواست داریم تا ۴۰درصد افزایش پیدا کند، حقوق دستیار متعهد از ۲ میلیون تومان به ۲۰ میلیون تومان خواهد رسید و سقف کارانه نیز برداشته خواهد داشت.
این مسئول همچنین خاطرنشان کرد: تمهیداتی برای برخی از رشتههای محروم را داریم، دریافتی بیهوشیها و طب اورژانس حدود ۴۰ الی ۵۰ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: افزایش درآمد دستیار در کنار تخصیص بورس در برنامه قرار دارد، رشتههای مورد دانشگاه هر استان با هم متفاوت است و گوشهای از مشکلات انباشته را کم میکند.
دکتر باقری فرد عنوان کرد: امسال ۱۰۰ نفر جوان مستقیم از کارورزی وارد سه رشته بیهوشی، عفونی و طب اورژانس شدند و برای سلامت روان دستیاران مشاوره روانشناسی در دانشگاه را اجباری کردیم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه میزان خودکشی یک نفر هم برای ما زیاد است، اظهار کرد: این آمار نسبت به میانگین جهانی بین دستیاران و گروه پزشکی پایین است اما نباید این مسئله را انکار و سیاهنمایی کنیم.
این مسئول با اشاره به وجود ۱۰۰ هزار اعضای هیات علمی در کشور، بیان کرد: در پی شکایات اعضای هیات علمی به دیوان درخصوص کاهش ضریب حقوق و حمایت ما رای به ۱/۶ برگشته و لازم الاجراست، تکلیف مابه التفاوت نیز مشخص است و حقوق کسی ضایع نخواهد شد.
گفتنی است: این نشست با پرسش و پاسخ اعضای هیات علمی دانشگاه و دریافت درخواستهای مکتوب همراه بوده است.