به گزارش استناد نیوز، دکتر سیمین بابایی دلیل ابتلا این تعداد از پرسنل دانشگاه علوم پزشکی مازندران به کووید ۱۹ را حضور طولانی مدتشان در بیمارستان ها برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اعلام کرد.
وی خستگی ناشی از قراری گیری طولانی مدت کادر درمانی و بهداشتی را عاملی برای ایجاد اختلال در خدمات رسانی دانست و گفت: ضمن تلاش برای کاهش آمار بیماران مبتلا به کرونا می توان با قدردانی معنوی و مادی به تقویت روحیه پرسنل درمان و نیروهای خدماتی بیمارستان ها اقدام شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران همچنین گفت: با توجه به ارزیابی اپیدیمیولوژیست ها ، بیماران کووید۱۹ در این دوره با پیک بالاتر و ماندگاری بیشتر به مراکز درمانی مراجعه می کنند.
بابایی عدم برقراری محدودیت ها از جمله تردد و سفر و افزایش بیماران تصادفی و ترومایی را مشکل بزرگ مقابله با کرونا در مازندران دانست و اضافه کرد: با وجود افزایش تجربه کادر درمانی با توجه به موارد یاد شده، خدمات رسانی در پیک دوم کرونا با مشکلاتی مواجه شده است.
بابایی در مورد کمبود تخت بیمارستانی و احتمال استفاده از نقاهتگاه ها در استان هم گفت: در شرایط فعلی کمبود تخت بیمارستانی و فضایی برای پذیرش بیماران کووید ۱۹ حداقل تا روزهای اخیر ایجاد نشده ، ولی با افزایش آمار بیماران در روزهای آینده شاید نیاز به این نقاهتگاه ها نیز ایجاد شود.