به گزارش استناد نیوز، رضا پورفلاح اظهار کرد: با گذشت زمان و ورود رسوبات به آببندان اه به عنوان ذخيره ساز آب كشاورزي، حجم ذخیره آب بندان ها کم شده و نیاز به لایروبی و بازسازی دارند که با کمک سازمان های مربوطه این امر در سال های اخیر پس از مواجه شدن با مشکلات بحران کم آبی و نیاز به مدیریت آن به طور جدی تری در حال پیگیری است.
وی اضافه کرد: شهرستان ساری دارای 105 قطعه آب بندان به مساحت سه هزار هکتار است که هم اکنون ظرفیت ذخیره 70 میلیون متر مکعب آب را دارد و با اجرای پروژه های لایروبی، مرمت و بهسازی ظرفیت آن دو برابر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به اینکه تأمین آب کشاورزی اولویت اول اجرای طرح ساماندهی آببندانها است، تصریح کرد: بهره برداری از پروژه های اشتغالزایی همچون پرورش آبزیان، توسعه توریسم آب و همچنین پایداری در تأمین آب کشاورزی اولویت دوم اجرای این طرح هاست.
پورفلاح خاطرنشان کرد: لایروبی یک هزار و 506 هکتار آب بندان در 33 روستای شهرستان ساری مورد بررسی قرار گرفت و دو پروژه لایروبی آب بندان روستاهای خاریک و جعفرکلا در 21 هکتار آماده مناقصه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت: پروژه لایروبی و بهسازی 132 هکتار از آب بندان های روستاهای سلیمان کلا، دامیر، پنبه چوله و ولشکلا این شهرستان با اعتبار 5 میلیارد و 600 میلیون ریال در این شهرستان در حال اجراست و تا ابتدای فصل کاشت برنج به آنها تحویل داده می شود.