به گزارش استناد نیوز، قاسم احمدی لاشکی در پاسخ به این پرسش که اشکالات آییننامه دولت برای استخدام معلمان حقالتدریس شامل چه مواردی است؟ اظهار کرد: به استناد مصوبه مجلس در تاریخ 13 شهریور 97 دولت موظف شد طی دو ماه آئیننامه استخدام معلمان حقالتدریس را تدوین کند که این کار، هشت ماه به طول انجامید و پس از این همه تأخیر در تدوین آییننامه، آنچه در دولت مصوب شده است با آنچه در کمیته کارشناسی با حضور دو نماینده مجلس و نمایندگان آموزش و پرورش، سازمان اداری و استخدامی و برنامه و بودجه مصوب شده بود، تفاوت دارد.
وی افزود: آییننامه مصوب دولت برخی موارد را تغییر داده است و آنچه در کمیته کارشناسی تعیین شده بود، مدنظر قرار نگرفته بنابراین قرار مقرر شد تا مجدد اشکالات برطرف شود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در آییننامه دولت، بحث الزام به دریافت حقوق از منابع دولتی مطرح شده که مجلس با آن موافق نیست همچنین اسم نیروهای خرید خدمات را نیاوردهاند و برای مربیان پیشدبستانی اسناد دولتی خواستهاند اما بیشتر آنها از مدیر مدارس حقوق گرفته و امضا میدادند و اسناد دولتی نداشتند که با اعمال آن، جمع زیادی حذف میشوند، همچنین در آییننامه دولت آمده حداقل دوره آموزشی باید یک سال باشد و اینکه افراد 5 سال حق جابه جایی به شهردیگر را نداشته باشند به 10 سال افزایش دادهاند.
احمدی لاشکی بیانکرد: نمایندگان مجلس اعتراض خود نسبت به آییننامه دولت درباره استخدام معلمان حقالتدریس را به رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه کردند و باید تا رفع اشکالات و اعمال اصلاحات فعلا متوقف بماند.