به گزارش استناد نیوز، علیرضا عطایی نژاد گفت: 6 ماهه نخست امسال 179 میلیون قطعه جوجه یکروزه در استان مازندران تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 22 درصد رشد داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: حدود 67 میلیون قطعه از این تعداد جوجه در واحدهای مرغداری گوشتی در استان توزیع شد.
عطایی نژاد تصریح کرد: استان مازندران دارای 211 واحد مرغ مادرگوشتی بوده که ظرفیت این واحدها بیش از 6.3 میلیون قطعه است.
وی بیان کرد: این استان با دارا بودن 42 واحد جوجه کشی با ظرفیت بیش از یک میلیارد قطعه در سال، رتبه اول تولید جوجه کشور را در اختیار دارد.
این مسئول گفت: پیش بینیمی شود از این مقدار جوجه ریزی در استان بیش از 126 هزار تن گوشت سفید تولید شود