او در ادامه با اشاره به اینکه زندگی ساده و عادی دارد تأکید میکند:
«اگر برخی فرزندان من برای تحصیل علم و دانش به خارج رفتهاند همگی به عنوان سفیران گویا برای نظام بودهاند؛ یکی از فرزندانم بعد از تحصیلات عالی در قم میخواهد تحصیلات خود را دنبال کند و خانواده من هیچ علاقهای به زندگی در خارج از کشور نداشته و در خدمت نظام هستند»!
*واقعا جای ناراحتی دارد که فرزندان آقای سقائیاننژاد با اینهمه سختی که زندگی در خارج از کشور دارد، اما مجبورند در آنجا درس بخوانند. تحمل دوری تنی چند از اعضای خانواده و رنجی که آقای سقائیان از باب تحمل همزمان مدیریت کلان در عین دوری از فرزندان تحمل میکنند نیز حکما مزید بر علت است.
مشخص نیست آقای سقائیاننژاد چطور حاضر شدهاند در مقابل این سبک زندگی اشرافی و معارض با ارزشهای نظام و انقلاب؛ به جای عذرخواهی از مردم و استعفا از سمتی که دارند به بیان صحبتهای فرافکنانه روی بیاورند و از این بگویند که فرزندان خارج نشین اینان سفرای گویا و خدمتگزاران نظام هستند؟!
و این در حالی است که نماد نظام اسلامی یعنی رهبر معظم انقلاب صراحتاً تأکید دارند که مدیران کشور باید از اشرافیتزدگی و آقازادهپروری و رفتارهای اینچنینی به دور باشند.
به سخن دیگر اینکه نظام اسلامی هیچ نیازی به چنین خدمتگزاران و سفیرانی ندارد که با استفاده از رانت مدیران کشور مشغول زیست اشرافی در خارج از کشور باشند و به دور از همزیستی با مشکلات روزمره مردم؛ پشت الفاظ دهانپرکنی مثل خدمتگزاری و "سفیران گویا: و غیره سنگر بگیرند.
البته چند نفری هم نظیر آقای سقائیاننژاد در ساختار دولت محترم هم حضور دارند که امیدواریم آخرین نسل از مدیران اشرافی باشند که شاهد حضور آنها بر مناصب مختلف کشور و ارتزاق بلاوجهشان از بیتالمال - برای تأمین هزینه تحصیل و زندگی فرزندانشان در خارج از کشور - هستیم.
مسئله جالبتر نیز این است که عمده مدیران اشاره شده در سن بازنشستگی و حتی در سنین کهنسالی هستند اما همچنان دستبردار مناصب خود نیستند و دولت محترم نیز عزم چندانی برای کنار گذاشتن این افراد ندارد.