به گزارش استناد نیوز، رجب فلاح زیلتی با بیان اینکه برنج در رژیم غذایی مردم از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در ردیف کالاهای استراتژیک جای گرفته و دومین ماده غذایی اکثر مردم پس از گندم است، گفت: فرآیند تبدیل شالی به برنج از اهمیت بسیاری برخوردار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیمرغ با اشاره به شروع فعالیت یک واحد شالیکوبی مدرن با ظرفیت تبدیل 4 هزار و 500 تن در سال، با ایجاد اشتغال 10 نفر بصورت فصلی با خط تبدیل و ظرفیت روزانه 100 تن با 16 خشک کن، افزود: این واحد شالیکوبی با 37 میلیارد و 318 میلیون هزینه راه اندازی شد.