به گزارش استناد نیوز به نقل از مهر، عباس زارع ظهر چهارشنبه در جمع اعضای هیئت مدیره خانه هنرمندان ساری با تاکید بر اهمیت همافزایی دستگاهها و تشکلهای فرهنگی و هنری، خانه هنرمندان ساری را فرصت موثری در راستای رشد و شکوفایی فعالیتهای هنری و فرهنگی عنوان کرد و افزود: از هر فرصتی برای توسعه فرهنگی و هنری استان حمایت می کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار داشت: اگر بخواهیم اتفاقهای اثر بخش و خوبی در حوزه فرهنگ و هنر داشته باشیم، باید به اتحاد و همافزایی دست یابیم.
زارع با بیان اراده سازمانیاش بر ایجاد کانالهای ارتباطی و طرحهای حمایتی از خانه هنرمندان، از ضرورت عقد تفاهم نامه میان ارشاد و خانه هنرمندان ساری بهمنظور برگزاری طرحها و برنامههای شاخص فرهنگی و هنری در استان سخن گفت و بیان داشت: هیچ سازمانی و تشکلی برای ارشاد رقیب نیست؛ بلکه رفیق است و از ظرفیت آن برای توسعه فرهنگی بهره خواهیم برد.
این مسئول فرهنگی در بخش دیگری از صحبتهای خود، حضور هنرمندان رشتههای مختلف در خانه هنرمندان را فرصت مناسبی برای آسیبشناسی هنری عنوان کرد و خواستار همراهی این تشکل با ارشاد استان شد.
عبدالرضا اتحاد، رئیس هیئت مدیره خانه هنرمندان ساری نیز با بیان اهداف و طرحهای این مجموعه هنری و فرهنگی، راهاندازی خانه هنرمندان را در راستای ایجاد یک تشکل صنفی برای حمایت از هنرمندان و توسعه فرهنگی و هنری استان عنوان کرد.
وی ضمن بیان اینکه ظرفیتهای موثری در حوزه فرهنگ و هنر استان وجود دارد، خواستار حمایت مدیر کل ارشاد استان از طرحها و برنامههای این تشکل شد و در عین حال این مجموعه را ظرفیتی همراه با سیاستهای سازمانی و اجرایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان عنوان کرد.
مجتبی کواکبیان، مدیر عامل خانه هنرمندان ساری نیز با تاکید بر اینکه این مجموعه نه رقیب، بلکه رفیق و همراه همه دستگاههای فرهنگی و هنری است؛ گزارشی از برگزاری همایشها، جشنوارهها، کارگاهها و نشستهای متعدد ادبی، نمایشی، تجسمی و نمایشگاههای هنری ارایه نمود.
وی با اعلام چشم انداز خانه هنرمندان برای استانی شدن، نقش این خانه را در توسعه فرهنگی و ایجاد انسجام و اتحاد هنرمندان و طرحها و برنامههای هنری مهم عنوان کرد و خواستار توجه بیش از پیش مسوولان به این مهم شد.
سید علی آقامیری، عضو شورای اسلامی شهر ساری نیز با تصریح بر ضرورت همافزایی میان دستگاهها و تشکلهای فرهنگی و هنری، هنرمندان را یکی از شاخصههای رشد و توسعه شهری دانست و کیفی سازی برنامههای حوزه فرهنگ و هنر را منوط به حضور موثر اصحاب هنر در برنامه ریزی شهری عنوان کرد.