به گزارش استناد نیوز، مراسم آیین آغاز بکار رسمی ۲۳۱ کانون تخصصی دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی مازندران در سالن همایشهای سازمان مدیریت برنامه و بودجه استان در ساری برگزار شد.
در آغاز این همایش، مسؤول آستان قدس رضوی مازندران با اشاره به اینکه این جلسات متعلق به امام رئوف بوده و به میزبانی حضورشان برگزار میشود، گفت: سبقت در راه مغفرت و قرب الهی موجب کسب رضایت دوست است، هم اکنون در آستان قدس رضوی مازندران خوان گسترده تبعیض به چشم می آید به این مفهوم که برخی از خادمیاران بیشتر انرژی میگذارند بطوری که بر طبق معرفت و دلدادگیشان ظرفیت هضم فضیلتهای الهی در آنها نسبت به دیگران بیشتر است.
محمد اسماعیل امامزاده افزود: آمار بالای خادمان هیچ ارتباطی به ما ندارد و به تعلق خاطر مردم استان مازندران به امام رضا (ع) برمیگردد، این استان به نسبت جمعیت سه میلیون و ۳۰۰هزار نفری، ۱۶ هزار خادمیار دارد که به لحاظ رتبه از استان خراسان رضوی هم جلوتراست، رتبه اول در این بخش را استان تهران با ۲۰ هزار خادمیار داراست که از توفیقات بزرگ الهیست.
امامزاده گفت: از بین ۱۶ هزار خادمیار، ۲۳۰ نفر به عنوان مسؤول کانونهای موضوعی و ۲۴۰نفر به عنوان مسؤول کانونهای محلی عهده دار امور خادمیاران در شهرستانها هستند، ۲۷ کانون تخصصی داریم که ۱۶ مورد فرهنگی است و به انجام کارهای خیر در راه کمک به مسلمانان با آبرو میپردازد.
این مسؤول با اشاره به فرموده امام رضا(ع)، اضافه کرد: هر جایی که هستید حضرت صدا کنید او به کمکتان خواهد شتافت، محبان امام رئوف دست خالی از درگاهش باز نمیگردند، ما هم به عنوان نمایندگان حضرت در آستان قدس رضوی حق رد کردن هیچ خواستهای را نداریم چون برآورده کردن حاجتها ما نیستیم.
وی خاطرنشان کرد: تا پایان سال گذشته، ۲۴۶هزار خادم در سامانه ثبتنام کردند تا حداقل ۶ ساعت در هفته در شهرستان خود پای کار بیایند، در حال حاضر سامانه بطور موقت بسته میباشد تا این تعداد ثبتنامیها ساماندهی شوند.
امامزاده گفت: همایش اجتماع خادمین دو بار در سال با هدف آشنایی با هم برگزار میشود، این ۱۶ هزار خادم به همراه خانواده لحظه به لحظه خودشان را با در ساحت امام رضا(ع) تصور میکنند و این یک نقطه عطف فرهنگی است، همایش امسال با حضور همه خادمیاران، این نمایش قدرت رضوی در ۱۳ شهریور در مصلی مرکز ساری برگزار میشود که تلنگری به روحیه ما و استانهای هم جوار بزند.
در ادامه محمدرضا مسلمی معاون آستان قدس رضوی مازندران گفت: در سه سال گذشته به صورت آزمایشی شیفت حرم و سامانه باز شد، از ابتدای تیر ماه امسال طرح خادمیاری بر اساس خدمت در حال طراحی شدن است، دستور العمل این است که خادمیاران ابتدا در شهرستان خدمت کنند و سپس شیفت حرم برای تشویق کار فعال شود.
وی افزود: در کانوهای موضوعی به حضور و تعداد جلسات اهمیت داده میشود، از ۱۶ هزار خادمیار ثبتنامی، ۱۳ هزار نفر در کلاسهای توجیحی شرکت کردند، آخرین حضور از دهم تا بیست و پنجم مرداد ماه است، خادمیارانی که غیبت داشتند با تعیین زمان و مکان را در شهرستان خود میتوانند در کلاسها شرکت کنند.
مسلمی گفت: تاکنون سامانه برای خدمت ۱۰هزار نفر باز شده و حدود ۶ هزار نفر گزینش نهایی شدند، همچنین ۵ هزار و ۷۱۷ نفر از آن ده هزار نفر عرصه خدمتی خود را انتخاب کرده و مابقی یا انتخاب نکردند یا تأیید صورت نگرفته به همین منظور سررابطان و مسوولین سامانه را بررسی کرده و موارد را پیگیر بشوند.
وی در پایان گفت: گروه ۶۰ نفری حج و زیارت تنها گروهی هستند که آمادگی خدمت را تایید کردند، گروه رسانه از ۱۰۱ خادمیار داوطلب در سامانه برخوردار است، طی دو روز آینده سررابطان میتوانند با مراجعه به سامانه مراحل بررسی و تأیید برنامه خادمیاران را انجام دهند.