از اول زمستان 3 میلیون وام کم بهره بانک صادرات برای 250 هزار بازنشستگان کشوری\
  • تسهیلات کم بهره

از اول زمستان 3 میلیون وام کم بهره بانک صادرات برای 250 هزار بازنشستگان کشوری

  • کد خبر: 21555
  • چاپ
  • انتشار: 29 آذر 1395 - 16:09

بانک صادرات به منظور انجام تکالیف اجتماعی و ایجاد رونق اقتصادی بیشتر برای بازنشستگان کشوری وام در نظر گرفته است

با انجام فرایندها و پیش‌بینی ساز و کارهای مربوط، بانک صادرات ایران از اول دی‌ماه ۷۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به ٢٥٠ هزار بازنشستگان پرداخت می‌کند.

بانک صادرات ایران اعلام‌کرد: این بانک در راستای انجام تکالیف اجتماعی و ایجاد رونق اقتصادی بیشتر، پرداخت این میزان تسهیلات قرض‌الحسنه را در دستور کار قرارداده است.

این میزان تسهیلات اعطایی در مقایسه با سال‌های گذشته از رشد چشمگیری برخوردار شده، به گونه‌ای که از مبلغ هزار میلیارد ریال در سال ٩٢ به هفت هزار و ٥٠٠ میلیارد ریال در سال جاری افزایش و همچنین رقم تسهیلات نیز از ٢٠ میلیون ریال به ٣٠ میلیون ریال افزایش یافته است.

بیش از یک میلیون و ٥٠٠ هزار بازنشسته کشوری حقوق خود را از طریق بانک صادرات ایران دریافت کرده و از خدمات این بانک بهره می‌برند.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار