سیدمحمد صادقزاده ، با بیان اینکه امروزه به دلیل مزیتهای تجدیدپذیر تمایل برای توسعه این صنعت نیز افزایش یافته است، اظهار کرد: اشتغالزایی بسیار بالای این صنعت موجب شده تا در طیفهای مختلف شاهد سرمایهگذاری در این عرصه باشیم.
وی افزود: در حال حاضر نیروگاههای کوچک پنج مگاواتی نیز در این حوزه وجود دارند و بهطور کلی باید گفت که طیف وسیعی از اقشار مختلف به عرصه تجدیدپذیرها وارد شدهاند.
صادقزاده با اشاره به اتفاقنظر قوه مقننه، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه برای توسعه تجدیدپذیرها، تصریح کرد: صراحتا باید گفت که یک اجماع ملی برای توسعه تجدیدپذیرها شکل گرفته است.
به گفته رییس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق نقدینگی سرگردان جامعه که تاکنون مشکلساز شده بود اکنون به سمت توسعه تجدیدپذیرها که مزیتهای فراوانی را به دنبال دارد رفته است.
وی با اشاره به تمایل مشترکان و مردم نیز برای سرمایهگذاری در این حوزه، گفت: تنها خواسته مردم از دولت این است که هزینهها در زمان محدود تامین شود که با اقدامات اخیر دولت میتوان این وعده را نیز به سرمایهگذاران داد.
با تایید هیات دولت منابع عوارض برق از هشت درصد به ۱۰ درصد افزایش یافت و این در شرایطی است که قرار است این مبلغ به دو بخش توسعه تجدیدپذیرها (انرژی باد، خورشید، برقآبیها، زیست توده و زمین گرمایی) و برقرسانی روستایی اختصاص یابد؛ علاوه بر این چالشهای شرکت ساتبا (سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق) با سازمان برنامه و بودجه برای دریافت این عوارض خاتمه یافت و اکنون نگاههای مثبتی نسبت به توسعه این انرژی در کشور به وجود آمده است.