به گزارش استنادنیوز؛ دکتر اسماعیل پوریانی اظهار کرد: طی هفت ماهه امسال ٩٩ هزار و ١٤٧ نفر از مردم مازندران به پایگاههای انتقال خون مازندران مراجعه کردند که از این تعداد 77 هزار و 309 نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی افزود: از میان اهداکنندگان 53 هزار و 837 نفر اهداکننده مستمر، 21 هزار و 307 نفر اهداکننده باسابقه و 2 هزار و 165 نفر اهداکننده باراولی بودند.
مدیرکل انتقال خون مازندران با اشاره به اینکه طی هفت ماهه امسال ٢ هزار و ١٢٢ نفر از بانوان به پایگاههای انتقال خون مراجعه کردند، اضافه کرد: اهدای خون بانوان در شهرهای بابل ،چالوس، تنکابن و رامسر در مقایسه با سال قبل رشد داشت.
این مسؤول با اعلام اینکه یکی از مهمترین دغدغههای انتقال خون کاهش مشارکت بانوان در اهدای خون است، بیان کرد: سهم مشارکت بانوان در استان کمتر از پنج درصد است؛ بانوان بهعنوان رکن اصلی خانواده با مشارکت در اهدای خون میتوانند نقش بسیار مهمی را در ترویج فرهنگ نوعدوستی و رفتارهای انساندوستانه در جامعه و خانواده داشته باشند و با آموزش به فرزندان خود در این زمینه موجب تشویق آنان به شرکت در فعالیتهای خداپسندانه شوند.
پوریانی یادآور شد: بانوان یکی از مصرفکنندگان خون و فرآوردههای خون در مراکز بیمارستانی هستند که لازم است حضور پررنگی در پایگاههای انتقال خون داشته باشند.
وی تصریح کرد: گروههای خونی o، + B ،+ A منفی و o مثبت جز گروههای خونی است که بیشتر به آن نیاز داریم.
مدیرکل انتقال خون مازندران اظهار کرد: با توجه به فصل سرد سال و احتمال بروز بیماری آنفلوآنزا لازم است اهداکنندگان حضور مستمری داشته باشند.
پوریانی در پایان گفت: اهداکنندگان خون در صورت ابتلا به بیماری آنفلوآنزا یک هفته پس از بهبودی نسبت به اهدای خون اقدام کنند البته درصورت تزریق آنتیبیوتیک به زمان بیشتری نیاز است.