به گزارش «ایثار»، هدایت مظلومی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره 10 هزار و 400 شهید گرانقدر این استان با بیان اینکه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگرفته از آموزههای ناب اسلام و مکتب حسینی است، گفت: امروز تفکر و ایده شهدا و ایثارگران میتواند بعنوان بهترین الگوهای اعتقادی و راه و رسم زندگی به نسل جدید جامعه معرفی شود.
مدیرکل بنیاد مازندران با بیان اینکه یکی از برنامههای بنیاد در رابطه با جامعه ایثارگری طرح سپاس و دیدار با این عزیزان است، گفت: بنیاد در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری باید سپاسگزار و قدردان خانوادههای شهدا و ایثارگران باشد و در این مسیر از همه ظرفیت دستگاهها و نهادها در جهت تکریم و تجلیل از این اسوههای صبر و استقامت بهره خواهد برد.
وی افزود: طی 10 ماه سال جاری تعداد 11 هزار و 359 دیدار در قالب طرح سپاس توسط مدیران دستگاهها و ادارات شهرستان از خانوادههای معظم شهدا، جانبازان و آزادگان با هماهنگی و محوریت بنیاد انجام شده است.
مظلومی تصریح کرد: طرح دیدار از 800 فرزند شهید فاقد مادر که از ابتدای سال 98 در این استان آغاز شده بود در شش ماهه اول پایان یافت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران اقدامات پیشگیرانه و ارائه خدمات مشاورهای به جامعه هدف را از دیگر فعالیت بنیاد عنوان کرد و گفت: سه مرکز مشاوره شاهد و ایثارگر در شهرستانهای ساری، بابل و تنکابن در بخشهای محتلف به خانوادههای معزز شهدا، جانبازان و آزادگان استان خدمات ارائه میدهند. تعداد 8 هزار و 841 جلسات مشاورهای در مراکز مشاوره شاهد و ایثارگر مازندران انجام شده است.
مدیرکل بنیاد مازندران ارائه تسهیلات بانکی به ایثارگران را از دیگر وظایف بنیاد برشمرد و عنوان کرد: تعداد دو هزار و 506 فقره وام تبصرهای مسکن سال 97 به این استان تخصیص داده شده است که تاکنون دو هزار و 480 نفر از خانوادههای معزز شهدا، جانبازان و آزادگان جهت دریافت وام به بانکهای عامل در 22 شهرستان معرفی شدهاند.
وی با بیان اینکه وام تبصرهای مسکن به ایثارگران بر اساس اولویتهای هشت گانه پرداخت میشود گفت: هزار و 838 تن از جامعه هدف مازندران در سال گذشته از وام تبصرهای مسکن ایثارگران بهرهمند شدند که در سال 98 به 2 هزار و 480 نفر میرسد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در حوزه ایثار و شهادت، تولیدات تلویزیونی را 17 مورد در هزار و 143 دقیقه عنوان کرد و افزود: اداره هنری، انتشارات این اداره کل با همکاری و مشارکت صدا و سیما 70 مورد تولیدات رادیویی در هزار و 680 دقیقه داشته است و 37 فیلمنامه در 3 هزار و 38 دقیقه جمع آوری و تهیه شده است.
مظلومی با اشاره به برنامه های اردویی جامعه هدف استان گفت: در سال جاری تعداد 775 تن از جامعه ایثارگری استان در 22 برنامه اردویی و ورزشی در قالب جهادی، ورزشی و محبین الرضا شرکت کردند.
مدیرکل بنیاد مازندران پیگیری امور درمانی ایثارگران را یک امر ضروری دانست و اظهار داشت: برای حل مشکل درمانی و بیمهای جامعه هدف استان، تمهیدات لازم جهت عقد قرارداد بیمهای با مراکز خدمات درمانی در منطقه غرب، شرق و میانی استان اندیشیده شده است.
وی افزود: به علت دیون بیمه تکمیلی به داروخانهها، 60 درصد مراکز داروخانهای به صورت یک جانبه لغو قرارداد کردند و با این وجود در حال حاضر تعداد 224 مرکز درمانی شامل بیمارستانها، درمانگاه، داروخانهها و آزمایشگاه در سطح استان به خانوادههای معزز شهدا، جانبازان و آزادگان خدمات درمانی ارائه میدهند.
وی تصریح کرد: در سال جاری 10 هزار و 776 تن از جامعه هدف استان از خدمات پزشکان پایش سلامت استفاده کردهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با بیان اینکه پاسخگویی شفاف به جامعه ایثارگری، پیگیری و رسیدگی به مشکلات آنان در اولویت بنیاد است اظهار کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری تعداد 22 جلسه ملاقات عمومی در ستاد استان و شهرستانها برگزار شده که هزار و 175 تن از خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان در آن شرکت کردند.
تکریم ایثارگران رویکرد اصلی مسئولان در بنیاد است
هدایت مظلومی در پنجمین نشست شورای معاونین بنیاد مازندران با بیان اینکه ارزیابی عملکرد، ملاک سنجش دستگاه محسوب میشود، گفت: معیارهای ارزیابی بنیادها باید در راستای شاخصهای اختصاصی و عمومی تعریف و تعیین شود.
وی اظهار داشت: رویکرد اصلی ما در بنیاد، تکریم ایثارگران و رضایتمندی جامعه هدف است لذا خدمت بهتر به ایثارگران، نیازمند تلاش و کوشش همکاران بنیاد است.
مظلومی در این نشست بر ثبت به موقع و دقیق اطلاعات در تمامی حوزهها تا پایان بهمن ماه، تحویل گلزارهای خاتمه یافته سالهای گذشته، ساماندهی وضعیت اشتغال جامعه ایثارگری، بکارگیری از ظرفیت همکاران در کار، مدیریت و برنامه ریزی، تقسیم کار میان کارکنان، استفاده از اهرم های تشویقی در بحث ارزیابی عملکرد و ارزشیابی سالانه تاکید کرد.