\

جویبار ۱۰ درصد آببندان‌های مازندران را در خود جای داده است

  • کد خبر: 2111106268
  • چاپ
  • انتشار: 05 شهریور 1405 - 16:41
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان جویبار در حوزه آببندان‌ها گفت: جویبار حدود ۱۰ درصد مساحت آببندان‌های استان را به خود اختصاص داده است و در زمینه تأمین اعتبار برای ترمیم، افزایش ارتفاع، احداث و تجهیز ایستگاه‌های پمپاژ آببندان‌ها، اعتبارات مناسبی جذب شده است.
به گزارش استناد نیوز، اسدالله تیموری یانسری در آیین افتتاح ایستگاه پمپاژ روستای ایزدخیل از توابع بخش لاریم شهرستان جویبار، با اشاره به اجرای این پروژه اظهار کرد: با بهره‌برداری از آن ، ۲۵۶ نفر بهره‌بردار از مزایای این طرح بهره‌مند می‌شوند.
این مراسم با حضور کشوری، نماینده حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی، مدانلو فرماندار جویبار، نبوی بخشدار لاریم، رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.
بهره‌برداری ۶۵ درصد شالیزارهای جویبار از آب آببندان‌ها
عبدالله رحیمی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار نیز با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان در حوزه آببندان‌ها گفت: جویبار با وجود ۲۳ هزار هکتار آببندان، یکی از قطب‌های مهم مازندران در این حوزه محسوب می‌شود.
وی افزود: حدود ۶۵ درصد اراضی شالیزاری شهرستان جویبار از آب آببندان‌ها استفاده می‌کنند و این منابع نقش مهمی در تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی منطقه دارند.
ایستگاه پمپاژ ایزدخیل پس از اجرای طرح نوسازی اراضی به بهره‌برداری رسید
رحیمی با اشاره به سابقه اجرای طرح‌های عمرانی در روستای ایزدخیل خاطرنشان کرد: طرح تجهیز و نوسازی ۱۲۰ هکتار از اراضی شالیزاری این روستا در سال ۱۳۸۸ اجرا شد و آببندان روستا نیز در سال ۱۳۹۸ احداث شد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار ادامه داد: ایستگاه پمپاژ آب روستای ایزدخیل نیز با مجموع اعتباری بالغ بر ۴.۵ میلیارد تومان توسط جهاد کشاورزی به بهره‌برداری رسید که می‌تواند نقش مؤثری در تأمین آب اراضی کشاورزی و پایداری تولید برنج منطقه داشته باشد.


telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار