به گزارش استناد نیوز، بهرام عبدالله پور رئیس اداره صنعت ، معدن وتحارت شهرستان جویبار روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی اشاره ای به عملکرد این اداره در ۸ ماه نخست سال جاری پرداخت و گفت:۱۰ جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور فرماندار و اعضای کارگروه جهت رفع موانع تولید ومشکلات واحدهای تولیدی برگزار شده است وتا کنون ۳ واحد تولیدی راکد احیا و به چرخه تولید برگشت .
وی با اعلام اینکه شهرک صنعتی جویبار با جانمائی ۱۸۲ واحد در زمینی به مساحت ۹۳ هکتار با امکانات زیر ساختی و نزدیکی به بنادر مهم امیر آباد زمینه را برای استقرار صنایع و مراجعه صنعتگران در سرمایه گذاری به شهرستان را فراهم نموده است ، افزود:در این شهرستان ۱۷۰ واحد صنعتی فعال وجود دارد که از این تعداد ۱۱۰ واحد در شهرک صنعتی و ۶۰ واحد در خارج از شهرک مستقر بوده و تا کنون برای بیش از ۳ هزار نفر اشتغال ایجاد شده است.
عبدالله پور میزان سرمایه گذاری در بخش صنعت را رقم ۸ هزار میلیارددتومان عنوان کردو اظهار داشت: بیش از ۶ هزار. واحد صنفی در قالب ۱۱ اتحادیه و ۳۴۷ رسته در بخش های تولیدی، توزیعی و خدماتی مشغول به فعالیت هستند و برای هفده هزار و ۸۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است.
رئیس اداره صمت جویبار با اشاره به اینکه در ۸ ماهه نخست امسال تعداد ۵۰ واحد صنفی مورد بازرسی مشترک قرار گرفته است ، ادامه داد: در این بازرسی های صورت گرفته ، ۱۲ واحد صنفی متخلف شناسایی و به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۳۷۵ میلیون ریال پرونده تخلف تنظیم و به اداره تعزیرات معرفی شدند.






