جاده‌های کوهستانی مازندران زیر تیغ برف و باران؛ رانندگان هوشیار باشند\

جاده‌های کوهستانی مازندران زیر تیغ برف و باران؛ رانندگان هوشیار باشند

  • کد خبر: 2111105824
  • چاپ
  • انتشار: 26 آذر 1404 - 10:52

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به آغاز بارش برف و باران در محورهای کوهستانی استان از امروز چهارشنبه، نسبت به احتمال ریزش سنگ، سقوط قطعات کوه و رانش زمین در جاده‌های کندوان، هراز، سوادکوه و کیاسر هشدار داد.


به گزارش استناد نیوز، رئیس پلیس راه مازندران از احتمال ریزش سنگ، سقوط قطعات کوه و رانش زمین در جاده‌های کندوان، هراز، سوادکوه و کیاسر خبر داد و گفت: بارش باران و برف که از صبح امروز چهارشنبه ۲۶ آذر در محور‌های کوهستانی مازندران آغاز شده است می‌تواند باعث انسداد مقطعی مسیر‌ها و کاهش ایمنی تردد در محور‌های کوهستانی شود.

سرهنگ عبادی با بیان اینکه ناپایداری‌های جوی و بارش برف در این مسیر‌ها تا فردا پنج شنبه ادامه دارد، افزود: همراه داشتن زنجیر چرخ برای تردد در محور‌های کوهستانی مازندران ضروری است و رانندگان پیش از حرکت از سلامت فنی خودرو، به‌ویژه ترمز‌ها و وضعیت لاستیک‌ها اطمینان حاصل کنند.

او بر رعایت سرعت مطمئنه، فاصله طولی ایمن، خودداری از توقف در نقاط مستعد ریزش و استفاده از لاستیک‌های زمستانی و یخ‌شکن برای افزایش ایمنی تاکید کرد و گفت: همه محور‌های کوهستانی مازندران به دلیل بارش برف و باران لغزنده هستند.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار