جمع آوري اتباع غير مجاز در نکا\

جمع آوري اتباع غير مجاز در نکا

  • کد خبر: 2111105442
  • چاپ
  • انتشار: 13 مرداد 1404 - 06:12

سرهنگ راست خدیو، فرمانده انتظامي شهرستان نکا از دستگيري 37 نفر از اتباع بيگانه فاقد مجوز قانوني در آن شهرستان خبر داد.


به گزارش استناد نیوز و به نقل از خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ "مجتبي راست خديو" درباره اين خبر اظهار کرد: در پي کسب اخبار واصله مبني بر حضور اتباع بيگانه غيرمجاز در سطح شهرستان، بررسي موضوع در دستور کار پليس قرار گرفت .
وي افزود: ماموران پليس اطلاعات و امنيت و انتظامي با انجام کارهاي اطلاعاتي موفق شدند 37 اتباع غيرمجاز را شناسايي و پس از هماهنگي قضائي آن ها را در مخفيگاهشان دستگير کنند.
سرهنگ راست خديو با بيان اينکه اين افراد به صورت غيرمجاز وارد شهرستان شده بودند، تصريح کرد: از همشهريان عزيز درخواست داريم از بکارگيري اتباع خارجي غير مجاز در هرگونه مشاغل بطور جد خودداري نمايند که در صورت مشاهده با شخص خاطي برخورد قانوني صورت مي گيرد.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار