نماینده ولی فقیه: روایتگری صحیح، مهم‌ترین وظیفه دستگاه‌های تبلیغاتی است\

نماینده ولی فقیه: روایتگری صحیح، مهم‌ترین وظیفه دستگاه‌های تبلیغاتی است

  • کد خبر: 2111105440
  • چاپ
  • انتشار: 12 مرداد 1404 - 18:49

نماینده ولی فقیه در مازندران با مقایسه‌ای بین سوخت موشک‌ها، تبلیغات را به عنوان "سوخت قوی‌تر از سوخت جامد" برای سلاح‌های نظامی توصیف کرد و گفت: جهاد تبیین و روایتگری صحیح وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی است. 

به گزارش استناد نیوز و به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی ضمن حضور در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالروز تاسیس، در نشیت روسای دفاتر این شورا در سطح استان از زحمات مسئولین و اعضای این نهاد در استان تقدیر و تشکر کرد.

 

وی ضمن تبریک روز تبلیغات اسلامی با یادآوری زحمات مرحوم آیت‌الله طبسی، بنیانگذار این نهاد در استان، برای درگذشتگان این مجموعه طلب رحمت کرد. 

 

آیت الله محمدی لائینی همچنین از همکاری رسانه‌ها به ویژه صدا و سیمای مرکز مازندران و همچنین از زحمات سردار مسلمی، فرمانده سپاه استان، به دلیل تلاش‌های بی‌وقفه قدردانی کرد.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: مازندران کمترین آسیب‌های امنیتی و اجتماعی را داشته، زیرا اقدامات معاندین خنثی شده یا سرکوب شده است.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران به اهمیت شورا و هماهنگی در نهادهای تبلیغاتی تأکید کرد و آن را برگرفته از آیه "وَ أَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ" دانست.

 

این مسئول با تأکید بر لزوم وحدت و هماهنگی در این شورا، تصریح کرد: کارکرد شورا، جای گفت‌وگو و انتخاب بهترین نظرها برای تبلیغات است و نباید به صورت تک‌نفره پیش برود.

 

وی با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در اربعین شهدای جنگ تحمیلی، سه وظیفه اصلی یعنی حفظ وحدت و انسجام ملی، حفظ عزت و آبرومندی نظام، و حفظ شور و شعور انقلابی را یادآور شد.

 

آیت الله محمدی لائینی با مقایسه‌ای بین سوخت موشک‌ها، تبلیغات را به عنوان "سوخت قوی‌تر از سوخت جامد" برای سلاح‌های نظامی توصیف کرد.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران در ادامه افزود: اگر از سوختی به نام تبلیغات استفاده نکنیم و بازویی برای نظامیان نباشیم و نتوانیم شایعات و دروغ‌های دشمن را خنثی کنیم، حتی با ده‌ها برابر شدن توان نظامی نیز شکست می‌خوریم.

 

امام جمعه ساری تأکید کرد: تبلیغات قوی دشمن می‌تواند روحیه رزمندگان را تضعیف کند، در حالی که تبیین صحیح قدرت دفاعی کشور، مانند اصابت موشک‌ها به اهداف حساس، موجب افزایش روحیه و انگیزه در میان نیروهای مسلح می‌شود.

 

این مسئول جهاد تبیین و روایتگری صحیح را وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی دانست و بیان کرد: جامعه تبلیغاتی می‌تواند قوی‌ترین سوخت را برای موشک‌ها تأمین کند.

 

وی با اشاره به خطر بزرگ دشمن، بر لزوم هوشمندی و هوشیاری تأکید کرد و از همه مردم و مسئولان خواست تا با جهاد تبیین، وحدت ملی، امید و عزت ایران اسلامی را تقویت کنند.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار