برخورد با ۱۰۲۴ مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران\

برخورد با ۱۰۲۴ مورد ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران

  • کد خبر: 2111105242
  • چاپ
  • انتشار: 18 خرداد 1404 - 15:44

مسئول واحد حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران از شناسایی و برخورد با هزار و۲۴ مورد تخلف در حریم راه‌های استان در اردیبهشت ماه امسال خبر داد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران، علی شقاقی روز یکشنبه اظهار کرد: ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های مازندران به صورت مستمر توسط گشت‌های راهداری شناسایی می‌شوند.
او افزود: در اردیبهشت ماه امسال، ۴۳ مورد برخورد با دستفروشان حاشیه راه، ۹۴۸ مورد جمع آوری تابلوها و بنرهای غیرمجاز، ۶ مورد انسداد راه دسترسی غیرمجاز و ۲۷ مورد برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز صورت پذیرفت.
شقاقی گفت: به استناد ماده ۱۷ قانون ایمنی راه‌ها، ایجاد هرگونه ساختمان و دیوارکشی و تاسیسات به شعاع صد متر از انتهای حریم راه‌ها و حریم راه آهن‌های کشور و در طول کنارگذرهایی که وزارت راه و شهرسازی احداث کرده یا می‌کند و یا مسئولیت نگهداری آن را به عهده دارد بدون کسب مجوز از وزارتخانه مذکور ممنوع است.
این مقام مسوول با بیان این که درصورت عدم برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم راه‌های استان، در بحث ایمنی با چالش جدی مواجه خواهیم شد، ادامه داد: حفظ و حراست و پاکسازی از حریم راه‌ها نیازمند یک همت و عزم استانی و ملی بوده که می‌بایست تمامی دستگاه‌های ذیربط خود را ملزم به اجرای آن بدانند.
مسئول حریم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران بر لزوم اجرای قوانین و مقررات ایمنی راه‌ها تاکید کرد و گفت: مردم فهیم استان قبل از هرگونه فعالیتی در خصوص ساخت و ساز در حریم راه نسبت به اخذ مجوز لازم از این اداره کل اقدام کنند.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار