نتیجه همکاری دولت و شهرداری /ساری الگوی مدیریت پسماند می‌شود\

نتیجه همکاری دولت و شهرداری /ساری الگوی مدیریت پسماند می‌شود

  • کد خبر: 2111105164
  • چاپ
  • انتشار: 01 خرداد 1404 - 21:16

وزیر کشور با اعلام اینکه در دولت بحث پسماند زباله بارها مورد بررسی قرار گرفته است، گفت : ‌انشالله به زودی مطالبه به حق مردم مازندران محقق خواهد شد.

به گزارش استناد نیوز، اسکندر مومنی روز پنج شنبه با اعلام اینکه پیش از بیان مشکل ارائه راه حل مسئله بسیار مهم بوده است، گفت: اگر چه سال‌های متمادی بحث پسماند زباله در استان مازندران به تاخیر افتاده است اما خوشبختانه مسیر کار در حل مشکل پسماند در این استان رو به جلو بوده است .

وی با تاکید بر اینکه برای این استان یک برنامه با جزئیات منطبق با پهنه های شهری تدوین شود، افزود : باید برای ساماندهی پسماند زباله برنامه کاملی از سوی استان ارائه شود تا زمان بندی و بودجه استانی تعیین شود .

وی تصریح کرد: دولت به طور کامل حمایت و‌پشتیبانی های لازم را انجام خواهد داد و ‌باید پذیرفت صرف برگزاری جلسات مشکلی از پسماند زباله برطرف نخواهد کرد بلکه باید به اجماعی برسیم که قابل اجرا باشد.

وزیر کشور اظهار داشت: پیش از بیان مشکلات باید راه حل درستی در خصوص پسماند زباله ارائه شود.

مومنی اضافه کرد: در صورت تحقق قراردادهای امضا شده روزانه ۵ میلیون متر مکعب گاز صرفه جویی خواهد شد.

وزیر کشور در پایان گفت: در دولت بحث پسماند زباله بارها مورد بررسی قرار گرفته است و‌انشالله به زودی مطالبه به حق مردم مازندران محقق خواهد شد.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار