کمبود منابع دولتی در حوزه سلامت/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار کمک مردم و خیرین شد\

کمبود منابع دولتی در حوزه سلامت/ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواستار کمک مردم و خیرین شد

  • کد خبر: 2111105101
  • چاپ
  • انتشار: 21 ارديبهشت 1404 - 11:20

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه وقتی خزانه دولت خالی است نمی شود کار حوزه سلامت را به عقب انداخت، گفت: دولت به اندازه کافی برای توسعه سلامت منابع ندارد و ما نیازمند کمک مردم و خیرین در توسعه حوزه سلامت و درمان هستیم.

به گزارش استناد نیوز، دکتر محمدصادق رضایی روز یک شنبه در جلسه مجمع خیرین سلامت که در فرمانداری جویبار برگزار شد با اشاره به اینکه با تمام مشکلات موجود ما پیگیر جذب منابع بیشتر دولتی در استان هستیم، افزود: هر آنچه که بتوانیم برای توسعه سلامت در حوزه های آموزشی، درمان، بهداشت و منابع فیزیکی گام برخواهیم داشت.

وی خطاب به خیرین سلامت شهرستان، گفت: آنچه که شما در این شهرستان با نیت سلامت هزینه می کنید تشخیص ادامه کار و اینکه این شهرستان در حوزه سلامت به چه چیزهای نیازمند است با دانشگاه علوم پزشکی مازندران بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران اضافه کرد: ما در کنار شما خواهیم بود و مسیر را برای شما باز خواهیم کرد.

دکتر رضایی با اعلام اینکه بسیاری از خیرین سلامت جویباری در این شهرستان نیستند ، اظهار داشت: ما کارمان را خوب انجام نداده ایم و در اطلاع رسانی ضعیف عمل کردیم می طلبد که این خیرین بومی در این شهرستان سرمایه گذاری کنند.

وی با تاکید براینکه بسیاری از کارها یا گره ها توسط دستگاه های اجرایی که می توانند خود یک خیر باشند، رفع می شود، اذعان داشت: سی تی اسکن بیمارستان عزیزی که حدود یک سالی خریداری شده اما به دلیل وصل نشدن برق مورد استفاده قرار نگرفته است که با بررسی و پیگیری های صورت گرفته ان شاالله این مشکل برطرف و برای کمک به بیماران مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

فرماندار شهرستان جوییار هم در این جلسه با اعلام اینکه بعد از انقلاب خیرین همیشه حضور پررنگی در حوزه های مختلف از جمله سلامت داشته اند، گفت: در زمان کرونا خدمات ارزنده ای توسط کادر درمان پزشکی انجام شد و ما همیشه مدیون فداکاری این عزیزان هستیم .

محمد مدانلو با اشاره به اینکه خدمات شایسته ای توسط خیرین این شهرستان در ساخت مراکز درمانی ، بهداشت و حوزه سلامت صورت گرفت، اظهارداشت: یکی از دغدغه های دولت چهاردهم خدمات در تامین امکانات ، منابع و خدمات بهداشتی و درمانی در کشور بوده است.

وی در پایان گفت: امیدواریم شاهد ارتقاء ، رشد و حضور پررنگ مجمع خیرین سلامت در این شهرستان باشیم .



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار