\

۲۵ اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مازندران به ثبت رسید

  • کد خبر: 2111105063
  • چاپ
  • انتشار: 09 ارديبهشت 1404 - 16:00

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۲۵ اهداء عضو در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران رقم خورد، گفت: از ابتدای سال جاری ۵ مورد اهدا عضو در این دانشگاه به ثبت رسید.


به گزارش روز دوشنبه استناد نیوز، دکتر آزاده ناظری با اعلام اینکه از ابتدای سال جاری ۵ مورد اهدا عضو انجام شد ، گفت که ۲مورد اخیر مربوط به زنده یاد جانبخش جانباز سرفراز " احمد امینی پور " و زنده یاد جانبخش " حسین مهدی زاده " از شهروندان آملی بوده است که به ترتیب بر اثر سکته مغزی و تصادف در مراکز درمانی شهرستان آمل تحت درمان قرار گرفته بودند اما متاسفانه علیرغم تلاش کادر پزشکی مرگ مغزی برایشان اعلام شد.
دکتر ناظری با اعلام اینکه با رضایت خانواده ایثارگر این جانبخشان، پیکرشان برای اهداء زندگی به بیماران نیازمند پیوند عضو به تهران منتقل شد، از اقدام والا و انسان دوستانه خانواده های اهداء کننده عضو که نشان از روح بزرگ و نوع دوستی است، تقدیر کرد و برای روح عزیزان آسمانی شده شان رحمت و آرامش الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی آرزو کرد .



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار