ارزیابی کیفیت آرد توسط نانوایان؛ گامی مهم در ارتقای تولید نان\

ارزیابی کیفیت آرد توسط نانوایان؛ گامی مهم در ارتقای تولید نان

  • کد خبر: 2111105018
  • چاپ
  • انتشار: 26 فروردين 1404 - 07:40

سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران ، گفت : به‌منظور سنجش عینی رضایت نانوایان از کیفیت آرد و ارتقای شاخص‌های تصمیم سازی مبتنی بر نظر ذی‌نفعان اصلی در زنجیره تولید نان ، تعدادی از نانوایان باتجربه استان به‌عنوان ارزیابان کیفی آرد موجود در نانوایی ها شناسایی و انتخاب می شوند.


به گزارش روز دوشنبه استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، محمدعلی رمضانی ، یکی از محورهای مهم جلسه را بررسی موضوع سبوس‌گیری بیش از حد در برخی از کارخانجات آرد استان گلستان دانست و اظهار داشت: آرد تولیدی برخی کارخانجات آرد استان گلستان که در نانوایی‌های یارانه‌ای نوع ۶ سطح استان مازندران مشاهده شده است درصد سبوسگیری آنها بیش از حد تعریف شده برای تولید نان می باشد که این موضوع به دلیل تأثیر مستقیم بر سلامت و کیفیت نان مصرفی مردم، با حساسیت ویژه‌ای از سوی اعضای حاضر مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: به‌منظور سنجش عینی رضایت نانوایان از کیفیت آرد و ارتقای شاخص‌های تصمیم سازی مبتنی بر نظر ذی‌نفعان اصلی در زنجیره تولید نان ، تعدادی از نانوایان باتجربه استان به‌عنوان ارزیابان کیفی آرد موجود در نانوایی ها شناسایی و انتخاب می شوند.
رمضانی همچنین با اشاره به لزوم انجام مطالعات تخصصی در حوزه حمل، نگهداری و توزیع آرد، از دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل استاندارد درخواست کرد تا در اجرای طرح تحقیقاتی حمل بونکری با رویکرد علمی و پژوهشی همکاری لازم را به‌عمل آورند.
وی تأکید کرد: هدف از اجرای این طرح، تهیه سند جامع علمی در حوزه آرد و نان است تا با پشتوانه پژوهشی، کیفیت نان مصرفی مردم به سطح مطلوب و پایدار برسد.
وی افزود: در سال جدید بازدیدهای مشترک دستگاه های اجرایی از وضعیت آرد و نان شهرستان ها عملیاتی خواهد شد.
در راستای ارتقای شفافیت، بهبود عملکرد زنجیره تأمین آرد و نان، و نظارت دقیق بر فعالیت واحدهای تولیدی و توزیعی، جلسه تخصصی بررسی و تعیین سهمیه کارخانجات آرد استان مازندران با حضور سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، نمایندگان دستگاه های تخصصی حوزه آرد و نان اعم از استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل صنعت معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد ، انجمن صنفی کارخانجات آرد، شرکت‌ متولی حمل و توزیع آرد و دیگر نهادهای مرتبط، برگزار شد.
در بخش پایانی جلسه، سرپرست اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران، ضمن تجلیل از خدمات مهندس وفائی‌نژاد در دوران مسئولیت پیشین و ریاست جلسات، و همچنین قدردانی از تلاش‌های مهندس امانی، نماینده سابق سازمان جهاد کشاورزی استان که به افتخار بازنشستگی نائل آمده‌اند، از نقش مؤثر ایشان در نظام‌مندسازی فرآیندهای حوزه آرد و نان تقدیر کرد.



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار