پروژه‌های نیمه تمام و راکد استان از حالت ایستایی و توقف خارج شده است\

پروژه‌های نیمه تمام و راکد استان از حالت ایستایی و توقف خارج شده است

  • کد خبر: 2111104862
  • چاپ
  • انتشار: 15 بهمن 1403 - 14:00

مهدی یونسی، استاندار مازندران با بیان این که ساختار سیاسی و مدیریتی در مازندران در مسیر گفتمان وفاق حرکت می‌کند، گفت: آن دسته از پروژه‌های نیمه تمام و راکد استان که در این مقطع مورد پیگیری قرار گرفته؛ از حالت ایستایی و توقف خارج شده است. ‎


به گزارش استناد نیوز ، یونسی رستمی، استاندار مازندران با تبریک آغاز دهه فجر و تاکید بر گفتمان وفاق ملی، همراهی و همدلی نمایندگان مازندران در مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی، ابراز داشت : ساختار سیاسی و مدیریتی در مازندران در مسیر گفتمان وفاق حرکت می‌کند و در این مسیر با بهره‌مندی از همه ظرفیت‌ها در شایستگی و توانمندی و تجربه مسیر درستی را طی می‌کنیم.
استاندار مازندران با بیان اینکه سطوح مدیریتی در حال پوست اندازی است، اضافه کرد: در مدیریت از نیروهای جوان و بانوان استفاده خواهد شد و باید جوانان را برای آینده مدیریتی پرورش دهیم.
یونسی با اشاره به ۲۷۰۰ پروژه نیمه تمام استان، گفت: پروژه‌ها از حالت ایستایی و توقف خارج شده و با همراهی نمایندگان مجلس که مشاوران صدیق و با تجربه در جذب بودجه و منابع هستند، پروژه‌ها در حال عملیاتی شدن است.

 

 



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار