به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر حسین زاده گفت: بیماری میانسالی که مورد عمل جراحی بازو قرار گرفت، از دوسال قبل توده ای در این ناحیه داشتند که این توده طی ماههای اخیر رشد خیلی زیادی پیدا کرده بود، به طوریکه تمام بازو و قسمتی از زیربغل بیمار را درگیر کرده بود.
دکتر دانیال حسینزاده فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: با بررسی اولیه با توجه به رشد و ابعاد تومور نیاز به چند مرحله جراحی بود که خوشبختانه موفق شدیم در یک مرحله تمام تومور را از بدن بیمار خارج کنیم.
وی ادامه داد: وقتی افراد با یک توده در اندام خود مواجه می شوند حتما در مراحل اولیه برای تشخیص و پیگیری اقدام کنند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: در مراحل اولیه که توده کوچک می باشد توصیه می گردد توسط جراحی خارج گردد چون میزان درگیری، آسیب در این مرحله بسیار کم است و در صورت عدم پیگیری ممکن است توده کل اندام بیمار را در برگیرد.
دکتر حسینزاده اذعان داشت: در این بیمار ، تومور به ناحیه ی زیر بغل گسترش پیدا کرده و تمام عروق و اعصاب ناحیه ی را درگیر کرده بود ولی موفق شدیم با حاشیه ی بسیار خوب تومور را ار بدن بیمار خارج کنیم بطوریکه عروق و اعصاب را کاملا آزاد کردیم.
فلوشیب جراحی دست دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه اگر این توده به ناحیهی عصب و یا عروق آسیب وارد میکرد، حفظ عضو زیاد محتمل نبود، توصیه کرد: افراد در صورت مواجه شدن با توده، مخصوصا در مواردی که توده افزایش سایز پیدا می کند خیلی جدی پیگیری کنند که باعث تغییرات بدخیمی نشود.