به گزارش روز دوشنبه استناد نیوز، محمدباقر اسفندیاری با بیان اینکه 20 درصد تولید هلو و شلیل استان در این شهرستان اختصاص دارد افزود: از این 51 هزار تن محصول تولیدی ، 3 هزار و 50 تن تولید هلو پیش رس رقم داوودی است.
اسفندیاری با اشاره به اینکه با کشت ارقام مختلف هلو زودرس، ميان رس و ديررس در این شهرستان، این نوع محصولات باغی بتدريج از اردیبهشت تا ابتدای مهر برداشت و به بازار مصرف روانه مي شود، خاطرنشان کرد: رعایت برخی نکات کلیدی در زمان برداشت هلو و شلیل، متضمن کاهش ضایعات است و وجود کارگران ماهر، برداشت مناسب میوه از درخت را تضمین می کند.
وی تصریح کرد: برای جلوگیری از ایجاد زخم در سطح پوست میوه در موقع برداشت میوه ها، کارگران باید دارای ناخن های کوتاه بوده و از دستکش استفاده و از مخلوط کردن میوه هایی که قبل از برداشت روی خاک افتاده با میوه های تازه چیده شده خودداری و به طور جداگانه جمع آوری و مصرف و از ورود آنها به انبار جلوگیری شود.