به گزارش استناد نیوز و به نقل از صدا و سیما ، مسعود احمدی حاجی با بیان اینکه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان ۵۲۱ هزار و ۳۳۴ قطعه است و گفت: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۴ هزار و ۷۶۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
او تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۵۱ میلیون و ۴۲۴ هزار و ۴۰۲ قطعه و جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۳۰ میلیون و ۵۱۵ هزار و ۵۷۴ قطعه اعلام کرد.
احمدی حاجی ادامه داد: مازندران استان معین تامین کننده مرغ پایتخت است و با توجه به وضعیت بسیار مناسب جوجه ریزی هیچ کمبودی برای استانهای مازندران و تهران در تامین مرغ نخواهیم داشت
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران افزود: مازندران با تولید ۳۰ درصد جوجه یکروزه و رتبه نخست کشور را دارد و جوجههای یکروزه تولیدی علاوه بر متقاضیان استان به استانهای گیلان، سمنان، گلستان، تهران، همدان، قزوین، فارس و اصفهان صادر میشود.