به گزارش استناد نیوز، کمال رستمعلی پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کارگروه آرد ونان ، موضوع نان را یکی از حیاتی ترین مباحث سفره و معیشت مردم دانست و گفت: باتوجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، موضوع نان اهمیت بیشتری پیدا می کند.
وی با اعلام اینکه سفره و معیشت مردم جزو اولویت های کاری فرمانداری قرار خواهد گرفت، افزود: بازرسی از واحدهای نانوایی نیز باید بصورت مستمر صورت گیرد تا بحث کمیت و کیفیت نان دچار مشکل نشود.
رستمعلی خطاب به بخشداران مرکزی و گیلخواران خواهان بازدیدهای مستمر از واحدهای نانوایی تحت مجموعه شان شد و اظهار داشت: برای شبکه بهداشت تنها بحث استفاده نشدن از جوش شیرین در نانوایی ها نباشد بلکه نظافت محیط نیز باید از اولویت های کاری نانوایی ها باشد.
سرپرست فرمانداری جویبار از برگزاری همایش نان تا پایان سال در جویبار خبر داد و گفت: مردم شهرستان جویبار مشکلات و نظرات خود در خصوص نانوایی ها را می توانند مستقیما به فرمانداری اطلاع دهند تا موضوع مورد نظر توسط کارگروه آرد و نان پیگیری شود.