غلامرضا سعیدی گفتگویی با بیان اینکه از ابتدای آبان تاکنون برای 31 واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان جویبار مجوز 417 هزار و 30 قطعه جوجه ریزی صادر شد، گفت: با این تعداد جوجه ریزی 1042 تن گوشت سفید با ارزش ریالی 160 میلیاردریال در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
وی نقش صنعت دام و طیور در تأمین امنیت غذایی و مواد پروتئینی و لبنی را در سبد غذایی خانوار در جامعه با اهمیت دانست و افزود: ظرفیت جویبار در زمینهٔ تولیدات دامی و طیور بالاست به طوری که این شهرستان دارای دو هزار و 750 بهرهبردار در زمینهٔ دام و طیور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با بیان اینکه این شهرستان دارای 164 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید 18 هزار و 623 تن گوشت سفید در سال است، افزود: جویبار 6.8 درصد سهم تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.
وی در پایان گفت:براساس سامانه صماسط از مجموع جوجه ریزی های انجام شده دراستان مازندران شهرستان جویباردر ردیف ششم استان درجوجه ریزی قرار دارد وهمچنین2750 نفر به طور مستقیم در بخش صنعت دام و طیور این شهرستان اشتغال دارند