اختصاص ١١ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تسویه معوقات کادر درمان / هزینه‌های مقابله با بیماری کرونا به حساب خزانه واریز شد\

اختصاص ١١ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای تسویه معوقات کادر درمان / هزینه‌های مقابله با بیماری کرونا به حساب خزانه واریز شد

  • کد خبر: 2111100474
  • چاپ
  • انتشار: 06 آبان 1399 - 19:59

سازمان برنامه و بودجه مبلغ ١١ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان را برای تسویه کلیه معوقات کارانه کادر درمان و آموزش پزشکی تا اول آبان‌ماه امسال به وزارت بهداشت اختصاص داد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از سازمان برنامه و بودجه، اگرچه «کارانه کادر درمان» باید از محل درآمدهای اختصاصی دانشگاه‌های علوم پزشکی تامین شود، اما به دلیل کاهش این درآمدها در سایه شیوع ویروس کرونا، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به مدافعان سلامت وعده داده بود که این موضوع را رفع خواهد کرد.

بر این اساس، در ادامه پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان برای تامین بودجه معوقات کارانه کادر درمان (تا پایان سال ٩٨)، عصر امروز «محمد باقر نوبخت» پنج هزار و ۵٠٠ میلیارد تومان دیگر از محل منابع صندوق توسعه ملی را برای این منظور اختصاص داد.

 رییس کل بانک مرکزی نیز امروز گفت: تاکنون معادل ریالی ۶۰۰ میلیون یورو بابت هزینه‌های مقابله با بیماری کرونا به حساب خزانه واریز شده است تا در اختیار وزارت بهداشت قرار گیرد.

«عبدالناصر همتی» افزود: به زودی معادل هشت هزار میلیارد تومان دیگر نیز به حساب خزانه واریز می شود تا به وزارت بهداشت پرداخت شود.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار