به گزارش استناد نیوز، عباسعلی نجفی صبح امروز به مناسبت هفته راهدار در جمع خبرنگاران با اشاره به تلاشهای راهداران در سطح استان، اظهار کرد: شرایط مازندران از نظر جغرافیای خاص است و با توجه به طبیعت بسیار مناسب شاهد حضور گردشگران هستیم، سه محور مهم مواصلاتی درجه اهمیت استان را افزایش داده است.
وی تصریح کرد: با توجه به تقاضای سفر نیاز است که راههای استان به صورت جدی ایمنسازی شوند به همین دلیل راهداران در تمام طول سال در مسیرهای استان حضور دارند.
مدیرکل حمل و نقل و نگهداری راههای مازندران اضافه کرد: راهداری مدون و دورهای در فصل بهار و تابستان بحث ایمنسازی مسیرها را پیگیری میکنند.
نجفی ادامه داد: در سیل سال گذشته و سال جاری ۸۰۰ نقطه دچار رانش و لغزش شده است که همکاران ما برای آزادسازی مسیر ورود پیدا کردند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای مازندران با بیان اینکه در سیل اواخر سال گذشته و اوایل امسال ۲۹۶ میلیارد تومان و در سیل مهرماه نیز ۲۳۰ میلیارد تومان خسارت به جادههای استان وارد شد، گفت: برای بهسازی و بازسازی این آثار تحریبی تاکنون ۱۱۲ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است.با این وجود بهسازی مسیرها در حال انجام است.
نجفی میزان اعتبار مورد نیاز خطکشی محورهای استان را ۵۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: به دلیل چالشهای اقتصادی تا حدودی برای جذب اعتبارات با مشکل مواجه هستیم.
مدیرکل حمل و نقل و نگهداری راههای مازندران میزان اعتبار مصوب این مجموعه از محل منابع ملی را ۱۵۰ میلیارد تومان و منبع استانی را ۹۵ میلیارد تومان اعلام کرد که پیگیری برای جذب و تخصیص این اعتبار در برنامه کاری ما قرار دارد.
نجفی با اعلام اینکه ۳۵۰ دستگاه راهداری در سطح محورهای استان در سال جاری به کارگرفته شده است، گفت: ۲۳۳ نیرو در محورهای استان مشغول خدمترسانی هستند.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان مازندران در ارتباط با سخت و زیانآور بودن شغل راهداری بیان کرد: پیگیرهای لازم انجام شده اما تاکنون به نتیجه نرسیدیم.
وی تعداد دوربینهای نظارت تصویری استان را ۴۵ دستگاه اعلام کرد و گفت: این دوربینها در محورهای هراز، سوادکوه، کناره و جاده کیاسر برای پایش جادهای نصب شده است.
طول محورهای مازندران ۱۰ هزارو ۴۰۰ کیلومتر است که ۳ هزار و کیلومتر شوسه، ۷ هزار کیلومتر آسفالته و ۴ هزار و ۴۰۰ کیلومتر آسفالته روستایی و دو هزار و ۶۰۰ کیلومتر آزاد راه است./فارس