به گزارش استناد نیوز، سردار عبدالله ملکی در نهمین یادواره شهدای ورزشکاران آمل در زورخانه شهید جبرئیل با بیان اینکه مازندران پایتخت یادوارههای شهدا است اظهار داشت: در این استان سالانه 1500 یادواره شهدا برگزار میشود که ارزشگذاری به مقام شامخ شهدا است.
وی با اشاره به اینکه در همه کشورهای دنیا به روشهای متفاوت برای ارزشگذاری کشتهشدگان خود در جنگ به اجرا یادبود و سالروز میپردازند، افزود: برای شهدایی که از جان و مالشان گذشتند و هجرت را انتخاب کردند باید برای آنها با برگزاری یادواره و مناسبات مختلف ارزش قائل شد.
ملکی با تاکید بر اینکه شهدا در دوران دفاع مقدس نسبت به ولیفقیه زمان خود معرفت داشتند، تصریح کرد: شهدا شور و شعور داشتند و با بصیرت قلبی و بینایی به دفاع از میهن پرداختند.
مدیرکل حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس مازندران با بیان اینکه هر یک از شهدا در دفاع مقدس پیامها بودند و ما به عمل نپرداختیم و به درستی به جوانان انتقال ندادیم گفت: در واقعه اخیر به نوعی بیشترین ناهمواری را در مریوان داشتیم با وجود پیشبینی کمین منافقین بر اغتشاشات اخیر غافل بودیم و اجازه ورود آنها به داخل و اجرای اهدافشان پرداختند.
وی با اعلام اینکه مردم این شهر جنگ مقاومتی را به همه ما یاد دادند، گفت: جای تاسف دارد آمل با وجود مشاهیر و مفاخر بزرگ، شهدای ششم بهمن جای خالی موزه به نام آنها احساس میشود و جوانان امروز از چگونگی هزارسنگر اطلاعی نداشته باشند.
ملکی خاطرنشان کرد: ساخت موزه مشاهیر و مفاخر استان برای آمل نیاز است و مسئولان امر نسبت به ساخت آن هر چه سریعتر اقدام کنند.
رئیس اداره ورزش و جوانان آمل نیز در این یادواره با بیان اینکه در حوزه ورزش آمل افتخارات زیادی را کسب کردند تا سبب درخشندگی این شهر در کشور شد، گفت: در حوزه فرهنگی نیز گامهای مهمی برداشته شد و در حال اجرا با هماهنگی دستگاه های اجرایی است.
اسماعیل پهلوان افزود: هر سال بر مبنی انتخاب شهید شاخص امسال شهید اسماعیل شیرزاد معرفی شد و تمام اماکن و فضاهای ورزشی به نام شهدای این شهرستان نامگذاری شده است.