تحولات داخلی کشورها نباید به برجام خدشه وارد کند\
  • وزیرخارجه چین

تحولات داخلی کشورها نباید به برجام خدشه وارد کند

  • کد خبر: 21369
  • چاپ
  • انتشار: 15 آذر 1395 - 09:58

وزیر امور خارجه چین در دیدار با محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران تاکید کرد که برجام یک سند چندجانبه است که توسط شورای امنیت تایید شده و نباید تحولات داخلی کشورها به آن خدشه وارد کند.

به گزارش استناد نیوز ، «وانگ یی» روز دوشنبه رعایت کامل توافق برجام از سوی طرفین را ضروری خواند.
مجلس سنای آمریکا روز جمعه گذشته مصوبه مجلس نمایندگان این کشور را تایید کرده و با نقض برجام تحریم های موسوم به ایسا علیه ایران را برای 10 سال دیگر تمدید کرد.
وزیر خارجه چین درادامه ازپیوستن ایران به سازمان همکاری های شانگهای استقبال کرد وگفت: از پیوستن ایران به این سازمان حمایت می کنیم.
وزیر امور خارجه کشورمان بامداد امروز در راس یک هیات عالیرتبه سیاسی - اقتصادی برای دیدار با مقامات چین وارد پکن شد .
طرفین دراین دیدارعلاوه بر مسایل مشترک دوجانبه و مورد علاقه، آخرین تحولات منطقه ای و بین المللی را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
وزیران امور خارجه ایران و چین در این دیدار به روابط و سابقه دیرینه دو کشور اشاره کرده و تاکید کردند که هیچ مانعی برای توسعه آن وجود ندارد.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار

Menu