به تو چه ربطی دارد یک فرد در خانه خود چه می کند؟ / دفاع قاطع رئیس جمهور از حقوق شهروندی\
  • در سالگرد استقلال کانون وکلای دادگستری

به تو چه ربطی دارد یک فرد در خانه خود چه می کند؟ / دفاع قاطع رئیس جمهور از حقوق شهروندی

  • کد خبر: 211422
  • چاپ
  • انتشار: 17 اسفند 1395 - 20:20

حسن روحانی، رئیس جمهور اسلامی ایران در سالگرد استقلال کانون وکلای دادگستری در بخشی از سخنرانی خود به موضوع حقوق شهروندی پرداخت

به گزارش استناد نیوز، روحانی در این مراسم که به طور زنده از شبکه خبر پخش می شد با اشاره به رونمایی از منشور حقوق شهروندی در آذر ماه امسال گفت: من از ابتدای ریاست جمهوری به مردم قول تدوین منشور حقوق شهروندی را داده بودم تا مردم با حقوق خودشان آشنا شوند.
درست است که آگاهی از مسائل حقوقی پیچیده و در تخصص وکلا است اما مردم باید از حقوق خودشان آگاه باشند تا وقتی بازپرس از زندگی خصوصی کسی سوالی پرسید محکم بایستد و بگوید این حریم خصوصی من است و تو حق پرسش در این زمینه را نداری.

روحانی که در این بخش از سخنرانی خود به شدت مورد تشویق حاضرین در سالن قرار گرفته بود ادامه داد: به تو چه ربطی دارد که این آدم در خانه خود چه می‌کند؟ ما حق سرک کشیدن و تفتیش زندگی خصوصی مردم را نداریم. ما حق نداریم با شنود و و بازرسی از زندگی خصوصی مردم اطلاعات کسب کنیم. 



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار