بررسی و تسریع پروژه‌های توسعه شبکه همراه اول در مازندران\

بررسی و تسریع پروژه‌های توسعه شبکه همراه اول در مازندران

  • کد خبر: 2111106112
  • چاپ
  • انتشار: 14 خرداد 1405 - 08:45

در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد همراه اول و مخابرات منطقه مازندران، آخرین وضعیت پیشرفت پروژه‌های توسعه‌ای شبکه از جمله "فاز ۹"، "تاورچنج" و "USO" در این استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در این نشست بر تسریع در روند عملیاتی‌سازی این طرح‌ها با هدف ارتقای کیفیت خدمات به مشترکین تأکید شد.

به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی مخابرات منطقه مازندران، این جلسه پیگیری و ارزیابی پروژه‌های توسعه شبکه در منطقه مازندران با حضور مهندس سیف‌الله‌پور، مدیر منطقه مازندران؛ مهندس بختیاری، مدیر منطقه شمال و شرق همراه اول؛ مهندس شورزندی، معاونت ارتباطات سیار و جمعی از همکاران واحدهای سیار و ناک برگزار شد.

 

در این جلسه، ضمن بررسی چالش‌های اجرایی پروژه‌های مذکور، راهکارهای لازم برای رفع موانع موجود و پیشبرد سریع‌تر عملیات فنی ارائه گردید. هدف از این اقدامات، بهبود کیفیت خدمات ارتباطی و دسترسی مشترکین در سراسر استان مازندران است.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار