ادامه حمایت‌های معیشتی و امنیت غذایی در مازندران/ شارژ طرح یسنا و برنامه کودکان\

ادامه حمایت‌های معیشتی و امنیت غذایی در مازندران/ شارژ طرح یسنا و برنامه کودکان

  • کد خبر: 2111105979
  • چاپ
  • انتشار: 05 اسفند 1404 - 14:53

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، از شارژ مرحله پنجم طرح "یسنا" برای مادران و همچنین اجرای هم‌زمان سه مرحله از برنامه امنیت غذایی کودکان زیر پنج سال خبر داد و گفت : این اقدامات در راستای حمایت از معیشت خانوارها و ارتقای امنیت غذایی کودکان در استان صورت می‌گیرد.


به گزارش استناد نیوز، سید علی اصغر حسینی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از آغاز اجرای طرح کالابرگ از ۱۷ دی‌ماه تا پنجم اسفندماه سال جاری، در مجموع سه میلیون و ۹۷ هزار و ۱۵۷ تراکنش در استان به ثبت رسیده است.
وی افزود: طی این مدت یک‌میلیون و ۳۷۹ هزار و ۳۶۷ خانوار از اعتبار تخصیصی استفاده کرده‌اند و مجموع اعتبار هزینه‌شده به ۶۴ هزار و ۸۱۰ میلیارد و ۵۵۱ میلیون و ۱۳۳ هزار و ۲۹ ریال رسیده که معادل بیش از ۶.۴ همت است.
حسینی‌شیروانی با اشاره به مرحله دوم اجرای طرح از ۱۵ بهمن تا پنجم اسفند، تصریح کرد: در این بازه زمانی بیش از یک‌میلیون و ۴۶۰ هزار تراکنش ثبت شده و بالغ بر یک‌میلیون و ۱۷۳ هزار خانوار از اعتبار خود استفاده کرده‌اند.
وی درباره الگوی خرید خانوارها نیز گفت: بررسی آمارها نشان می‌دهد حبوبات با سهم ۳۵ درصدی بیشترین میزان خرید را به خود اختصاص داده و پس از آن برنج با ۱۵ درصد، گوشت قرمز با ۱۳ درصد و تخم‌مرغ با ۱۲ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: گوشت سفید ۹ درصد، روغن ۷ درصد و پنیر ۳ درصد از مجموع خریدها را شامل می‌شود و سایر اقلام نیز ۶ درصد سهم دارند که بیانگر تمرکز خانوارها بر تأمین کالاهای اساسی است.
وی همچنین از شارژ مرحله پنجم طرح «یسنا» خبر داد و افزود: اعتبار این مرحله در حساب سرپرستان خانوار، مادران باردار و دارای فرزند زیر دو سال در دهک‌های یک تا پنج واریز شده است.
حسینی‌شیروانی با اشاره به اجرای برنامه امنیت غذایی کودکان زیر پنج سال گفت: هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، سه مرحله از این برنامه (مراحل ۹، ۱۰ و ۱۱) از ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ شارژ شده و بیش از ۲۶۲ هزار کودک مبتلا به سوءتغذیه اعتبار خرید رایگان سبد غذایی دریافت می‌کنند.
وی تأکید کرد: حمایت از معیشت خانوارها و ارتقای امنیت غذایی کودکان از اولویت‌های محوری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال جاری است و اجرای این برنامه‌ها به‌صورت مستمر در استان ادامه دارد



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار