\

۱۱۵ پروژه اشتغال و مسکن بهزیستی افتتاح می‌شود/ آغاز پویش "سلام محله" در مازندران با هدف مشارکت مردمی

  • کد خبر: 2111105935
  • چاپ
  • انتشار: 17 بهمن 1404 - 17:11

همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، ۱۱۵ پروژه اشتغال و مسکن اداره کل بهزیستی مازندران در سطح استان افتتاح می‌شود. رقیه رحمانی، سرپرست بهزیستی مازندران، با اشاره به این رویداد، از آغاز پویش "سلام محله " با هدف ورود مردم و ظرفیت های محلی به دل محلات و شنیدن مشکلات آن‌ها خبر داد.

رقیه رحمانی، سرپرست اداره کل بهزیستی مازندران، در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار استناد نیوز ضمن تبریک ایام‌الله دهه مبارک فجر، از افتتاح ۱۱۵ پروژه اشتغال و مسکن در سطح این استان خبر داد و گفت: این پروژه‌ها فردا به صورت متمرکز و کشوری، با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ۳۱ استان، از جمله مازندران، به بهره‌برداری می‌رسند.

رحمانی با تأکید بر نقش مردم در شکل‌گیری و پیشبرد انقلاب، اظهار داشت: مسئولین با تشکیل میز خدمت در مصلی‌ها نشان می‌دهند که برای مردم کار می‌کنند و در کنار آن‌ها هستند.

وی افزود : مردم مازندران در تصمیم‌سازی‌ها نقش مؤثر و اثرگذاری دارند.

سرپرست بهزیستی مازندران به آغاز پویش "سلام محله " همزمان با دهه فجر و نیمه شعبان اشاره کرد و گفت: مردم پرشور و انقلابی مازندران نشان داده‌اند که علاوه بر مسائل سیاسی، انقلابی و فرهنگی، مسائل اجتماعی نیز در اولویت آن‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه مازندران در این زمینه رتبه اول کشور را با فاصله معناداری دارد، از ثبت‌نام ۲۰ هزار داوطلب محلی در حوزه‌های مختلف سلامت، فرهنگ، آموزش و خدمات خبر داد.

رحمانی هدف این پویش را ورود مردم و ظرفیت های محلی به دل محلات برای شنیدن مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها دانست و تاکید کرد: باید پیش از آنکه مشکلی به بحران تبدیل شود، در کنار مردم باشیم و برای رفع مسائل آن‌ها راهکار ارائه دهیم.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار