خدمت‌رسانی به مردم اولویت مسئولین سیمرغ/ ۲۵ طرح آماده افتتاح در دهه فجر\

خدمت‌رسانی به مردم اولویت مسئولین سیمرغ/ ۲۵ طرح آماده افتتاح در دهه فجر

  • کد خبر: 2111105914
  • چاپ
  • انتشار: 12 بهمن 1404 - 12:06

فرماندار شهرستان سیمرغ از افتتاح ۲۵ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه جدید با اعتبار ۶۸۰ میلیارد ریال در ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد.

رجبعلی وهابی خنکداری روز یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار استناد نیوز  از افتتاح ۲۵ طرح با اعتباری بالغ بر ۳۴۰ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در ایام الله دهه مبارک فجر خبر داد.

وی، اظهار داشت: این پروژه‌ها شامل هشت طرح شهرداری، دو طرح بهزیستی، یک طرح شبکه بهداشت، سه طرح جهاد کشاورزی، دو طرح آب و ۹ طرح برق است که در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد.

فرماندار سیمرغ  به آغاز عملیات اجرایی دو پروژه مهم در ایام دهه فجر اشاره کرد و افزود: کلنگ احداث پل نجارکلا با اعتباری بالغ بر ۶۷۰ میلیارد ریال و آزمایشگاه آب و فاضلاب با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال در این ایام بر زمین زده خواهد شد که گامی مؤثر در توسعه زیرساخت‌های شهرستان خواهد بود.

وی به برنامه‌های اولین روز دهه فجر اشاره کرد و افزود: دیدار با امام جمعه، عطرافشانی گلزار شهدای گمنام و دیدار با خانواده شهید صمصام طور از جمله این برنامه‌ها بود.

وهابی خنکداری در پایان با تأکید بر وظیفه مسئولین در خدمت‌رسانی به مردم و جلب رضایت آنان، خواستار حضور میدانی و جهادی مسئولین در حل مشکلات و نیز حضور فعال آن‌ها در پروژه‌های دهه فجر شد.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار