به گزارش استناد نیوز و به نقل از روابط عمومی هلال احمر مازندران ؛ غلامعلی فخاری اشرفی روز سه شنبه با بیان این مطلب، افزود: طرح پیشگیری و کاهش غریق از اول خرداد امسال آغاز شده و با مشارکت روزانه ۱۲۲ امدادگر و نجاتگر و ۱۱۴۴ ناجی غریق در حال اجراست.
وی گفت: در این طرح، ۳ پایگاه ثابت دریایی، ۳۱ پست سیار ساحلی، و همچنین ۵ دستگاه آمبولانس، ۵ فروند جتاسکی، ۱۰ قایق امدادی، ۹ خودروی پشتیبانی و ۳۱ دستگاه موتورسیکلت برای پوشش امدادی سواحل مازندران به کار گرفته شده است.
فخاری با اشاره به ارائه خدمات حضوری نظیر پانسمان، آتلبندی، تست فشار و قند خون به ۴۶۰ نفر از گردشگران تصریح کرد: همچنین ۱۱ مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر مازندران با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی موارد غرقشدگی در سال گذشته، این دستاورد را حاصل تلاش مستمر امدادگران و ناجیان غریق دانست.
وی با بیان اینکه ناآگاهی از وضعیت بستر دریا، جریانهای شکافنده و شنا در مناطق حادثهخیز از دلایل اصلی بروز حوادث است، افزود: بیتوجهی برخی افراد به هشدارها و توصیههای ایمنی امدادگران، همچنان جان بسیاری را به خطر میاندازد.