به گزارش استنادنیوز، محمد جعفری در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اینکه تنها گندم در کیفیت نان تولیدی تاثیر گذار نبوده است، اظهارداشت: عوامل مختلفی در بهبود کیفیت نان دخیل هستند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر پیشنهادهایی برای نرخ جدید نان به وزارت کشور ارائه شده، افزود: بعد از تصمیم گیری در وزارت خانه در این خصوص و ابلاغ به استان ها و با تایید استاندار نرخ جدید نان اعلام خواهد شد.
جعفری تولید سالانه گندم در مازندران را بین ۴۰ تا ۱۲۰ هزار تن اعلام و گفت: با توجه به وجود مسافر در بیشتر ایام سال نیاز گندم این استان ۴۵۰ هزار تن بوده که برای رفع نیاز این کمبود، گندم مورد نیاز از دیگر استان ها وارد می شود.
معاونت توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران در پایان بیان کرد: در سالجاری خرید گندم از کشاورزان آغاز شده و تاکنون ۳۰ هزار تن گندم خریداری شده است.