بیستمین دوره طرح ملی مرز پرگهر در دریاچه الیمالات نور\

بیستمین دوره طرح ملی مرز پرگهر در دریاچه الیمالات نور

  • کد خبر: 2111105183
  • چاپ
  • انتشار: 07 آذر 1403 - 19:40

بیستمین دوره طرح ملی «مرز پرگهر» با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی و کانون طبرستان دانشگاه مازندران، سازمان دانشجویان و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران با حضور ۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه مازندران در دریاچه الیمالات نور برگزار شد.


به گزارش استناد نیوز و به نقل از پایگاه خبری تحلیلی گزارشگر، بیستمین دوره طرح ملی مرز پرگهر با حضور ۵۰ نفر از دانشجویان دانشگاه مازندران با برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در دریاچه الیمالات نور برگزار شد.
این دوره طرح ملی با همکاری معاونت فرهنگی اجتماعی و کانون طبرستان دانشگاه مازندران، سازمان دانشجویان و معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران برگزار شد.
از سوی کانون خوشنویسی دانشگاه مازندران کارگاه خوشنویسی با خودکار در نوبت صبح و از سوی کانون تئاتر «سیاوشان» جهاد دانشگاهی واحد مازندران کارگاه آموزشی تئاتر (تاریخچه تئاتر در جهان و ایران، اصولی مبانی بازیگری و سویه‌های نمایشی در بازی‌های محلی مازندران ) در نوبت بعداز ظهر برگزار شد.

در کارگاه خوشنویسی با خودکار مرتضی خلیلی استاد باسابقه خوشنویسی به تدریس پرداخت و در کارگاه آموزشی تئاتر حمیدرضا گل محمدی تواندشتی کارشناس تئاتر و دبیر کانون تئاتر سیاوشان از مدرسان با سابقه تئاتر تدریس این کارگاه آموزشی را برعهده داشت.
برنامه تفریحی پدالو سواری دانشجویان از دیگر برنامه‌های این دوره از طرح ملی مرز پرگهر در دریاچه الیمالات نور بود.
برگزاری مسابقه فرهنگی هنری بین دانشجویان از دیگر فعالیت‌ها در این اردو بود که نفرات برتر این مسابقات جوایزی اهدا شد.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار