سقف تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان شد\

سقف تسهیلات مسکن روستایی ۴۰۰ میلیون تومان شد

  • کد خبر: 2111105175
  • چاپ
  • انتشار: 04 خرداد 1404 - 10:07

استاندار مازندران از ابلاغ ۱۲ هزار و پانصد فقره وام روستایی در یک ماه اخیر خبر داد و گفت که میزان سقف این تسهیلات در سال جدید به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافت. ‎


به گزارش استناد نیوز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، مهدی یونسی رستمی استاندار مازندران با بیان اینکه این اقدام با هدف حراست از اموال در برابر حوادث غیرمترقبه و مقاوم‌سازی مساکن شهری و روستایی انجام شده است، گفت: سقف تسهیلات مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت با بهره ۵ درصد، از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه، تعداد واحدهای مشمول این تسهیلات در استان افزایش یافته و تاکنون ۱۲ هزار و ۵۰۰ واحد ابلاغ شده، افزود: بانک‌های عامل نیز مشخص و پرداخت تسهیلات توسط بنیاد مسکن و بانک‌ها آغاز شده است.
یونسی رستمی همچنین با اشاره به این که از هفته گذشته تعدادی از هم‌استانی‌ها توانسته‌اند از این تسهیلات بهره‌مند شوند، ابراز امیدواری کرد که بتوانیم تمام سهمیه ابلاغی را جذب و نسبت به افزایش سهمیه پرداختی توسط مرکز نیز اقدام کنیم.



telegramestenadnews
There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

  1. Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
0 Characters
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location
عبارت تصویر زیر را بازنویسی کنید. واضح نیست؟

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار