به گزارش استناد نیوز از ساری، محمدعلی باقری رئیس شورای هیئات مذهبی مازندران در دیدار با مدیر صندوق امداد ولایت استان، گفت: نقش ذاتی و اصلی هیئتها کمک و یاری مستمندان، مظلومان و بیپناهان است.
وی، افزود: تلاش در راستای نشر فرهنگ احسان و نیکوکاری براساس سنت و سیره رسولالله و اهلالبیت (ع) است.
سعادت مدیر صندوق امداد ولایت مازندران نیز، اظهار داشت: هیئات مذهبی فرصت مناسب برای جذب و سرمایهگذاری افراد مختلف برای مساعدت به نیازمندان هستند.
وی، افزود: عملکرد و خدمات صندوق امداد ولایت بیان شود و آماده ارائه تسهیلات به افراد واجد شرایط هستیم.
سعادت، بیان کرد: با توجه به اهداف انقلاب اسلامی از تمام ظرفیتها برای رفع مشکلات مردم استفاده کرده و دریغ نخواهیم کرد.
لازم به ذکر است در این نشست که هیئت رئیسه شورای هیئات مذهبی استان حضور داشتند بر همکاری و همراهی هیئتهای مذهبی جهت تشویق خیرین و نیکوکاران برای سرمایهگذاری در صندوق امداد ولایت تاکید و خواستار تاسیس صندوق نیکوکاری در شورای هیئات مذهبی شهرستانها با مساعدت کمیته امداد و صندوق امداد ولایت شدند.
انتهای پیام/