به گزارش روز یکشنبه استناد نیوز و به نقل از خبرنگار خبرگزاري پليس، سرهنگ داوود صفاري زاده گفت: متهمان با راه اندازي يک گروه تلگرامي ارز ديجيتال، اقدام به جلب اعتماد کاربران و ارائه سيگنالهاي کذب در خريد و فروش ارزهاي ديجيتال مي کردند. اين شيوه کلاهبرداري منجر به فريب بيش از 89 نفر و اخذ مبالغ کلان از آنها شده بود.
او افزود: با توجه به حساسيت موضوع، پرونده در دستور کار کارشناسان پليس فتا قرار گرفت و با انجام اقدامات فني، متهمان شناسايي شدند. در ادامه، با هماهنگي و اخذ نيابت قضايي، اکيپي از ماموران پليس فتا در عملياتي غافلگيرکننده، متهمان را به همراه تجهيزات هوشمند شامل تلفن همراه و لپتاپ در يکي از استانهاي همجوار دستگير کردند.
سرهنگ داوود صفاري زاده گفت: متهمان پس از دستگيري، به همراه پرونده به دادسرا معرفي و با قرار وثيقه به زندان اعزام شدند. همچنين با توجه به گستردگي اين پرونده، تحقيقات همچنان ادامه دارد.
رئيس پليس فتا استان مازندران با هشدار به کاربران فضاي مجازي، افزود: هرگونه فعاليت مالي در گروههاي غيررسمي و بدون مجوز، ميتواند منجر به کلاهبرداري شود. شهروندان بايد از منابع معتبر و صرافيهاي داراي مجوز براي معاملات ارز ديجيتال استفاده کنند.
او گفت: سايت پليس فتا به آدرس الکترونيکي www. fata.gov.ir آماده دريافت گزارشهاي مردمي بوده و همچنين کاربران گرامي ميتوانند آخرين اخبار حوادث و رويدادهاي سايبري را از اين سايت دريافت کنند وشماره تماس 096380 به صورت شبانه روزي آماده پاسخگويي به سوالات شهروندان در سراسر استان است.