۸۰ پایگاه جشن نیکوکاری در مازندران فعال شد/۷۰۰ هزار وعده غذای گرم بین نیازمندان توزیع می شود\

۸۰ پایگاه جشن نیکوکاری در مازندران فعال شد/۷۰۰ هزار وعده غذای گرم بین نیازمندان توزیع می شود

  • کد خبر: 2111104941
  • چاپ
  • انتشار: 22 اسفند 1403 - 16:41

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد مازندران از فعالیت ۸۰ پایگاه جشن نیکوکاری از ابتدای بهمن در سطح استان خبر داد وگفت : ۵۰۰ مرکز نیکوکاری نیزکمک های خیرین و مردم را جمع آوری می کنند و این کمک ها بین نیازمندان توزیع خواهد شد. 

مهدی رحمان زاده روز چهارشنبه در گفتگو اختصاصی با استناد نیوز با اعلام اینکه هر ساله جشن رمضان با محوریت قرض ماندگار برگزار می شود، افزود: ادارات کمیته امداد در ۲۳ شهرستان این جشن را برگزار خواهند کرد و‌ کمک های جمع آوری شده با ۲۰۰ درصد هم افزایی اداره کل بین نیازمندان توزیع می شود. 

وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۵۵ هزار بسته معیشتی و ۶۰۰ هزار پرس غذای گرم در قالب ایتام مهدوی توزیع شده است ‌و‌ امسال پیش بینی ما در بحث بسته های معیشتی ۲۰۰ هزار بسته بوده و امیدواریم ۷۰۰ هزار پرس غذای گرم نیز در قالب این طرح توزیع شود. 

رحمان زاده در پایان با اعلام اینکه خیرین در سال گذشته مبلغ ۹۵ میلیارد تومان در جشن نیکوکاری مشارکت داشته اند ، اظهار داشت: پیش بینی می‌کنیم این رقم در سال‌جاری به ۱۵۰ میلیارد تومان برسد. 

وی در خصوص شورای زکات، خاطرنشان کرد: در ۷۰ درصد از روستاهای مازندران شورای زکات تشکیل شده است و‌ زکات ‌و فطریه جمع آوری شده در همان منطقه بین نیازمندان توزیع می شود . 

 ۸۳ هزار خانوار مددجو تحت پوشش کمیته امداد مازندران هستند .



telegramestenadnews

نظر دادن

1990862 531 27181

instagram estenad

telegram estenad

فرم جذب خبرنگار استنادنیوز

 

آخرین اخبار